Loading…

Všichni jste byli hvězdy, díky

Všichni jste byli hvězdy, díky
23. September 2023
Po letní pauze jsme se opět sešli v Brně na Sprintu na badmintonovém turnaji. Kromě několika novinek jsme si užili skvělou hru a je vidět, že jste přes léto trénovali :)

Novinky turnaje

Na turnaji jsou nově v singlech dvě kategorie v jednu dobu. 16 míst pro začátečníky a středně pokročilé a 8 míst pro Pokročilé. Je vidět, že toto rozdělení vyhovuje oběma stranám. 

Během turnaje máte možnost si zobnout lehkého občerstvení na doplnění energie - hroznový cukr, sušené banány a sušené rozinky.

Singly

Na kurtu se potkalo 12 začátečníků a 8 pokročilých hráčů. Zde je několik momentek z turnaje.

Jak to dopadlo

Do finále v singlu se dostali v Začátečnicích a mírně pokročilých Mirek Bardelčík s Honzou Fitzem a o třetí místo Jirka Orava s Vojtou Šremlem. Vítězem se stal Mirek a bronz si odnesl Jirka Orava.

V Pokročilých si finále zahráli Jirka Lev s Martinem Štefkem a Pavel Havlát s Filipem Josefíkem vojovali o bronz. Vítězem se stal po bitvě 2:1 na sety a stav 7:11, 11:6 a 11:9 Martin Štefek. Bronz si odnesl Pavel Havlát. 

Začátečníci a středně pokročilí

Pokročilí

Holky - Ivča Polišenská nejlepší hráčka turnaje (vpravo)

Čtyřhry

Na čtyřhry si přišlo zahrát celkem 13 týmů. Měla jsem radost, že po delší době se čtyřhry zase konaly ve větším počtu a hra to byla parádní :)

Do finále se dostaly týmy Plná zaměstnanost s Any a Filipem a o třetí místo si zahráli JATO se Zbyli na sebe. Hra na dva vítězné sety do 15 bodů skončila lépe pro Plnou zaměstnanost a Zbyli na sebe. 


Nejlepším týmem spodní skupiny byl tým Jarní valčík.

Přespolní

Na turnaj dorazilo několik hráčů mimo Brno. Největším překvapením byl pár Anežka s Filipem, kteří dorazili z Karlových Varů. Ne teda vyloženě jen na turnaj, měli to spojený s výletem, ale bylo to moc milé. A rovnou na singly i čtyřhry. Dále dojeli hráči z Hradce Králové nebo z Pardubic.

Společné foto na závěr

A nesmí chybět na závěr společné foto :)

Singlisti


Deblisti


Všem mooooc děkuji za účast a v listopadu se na dalším turnaji budu těšit.

Mějte se do té doby krásně.

Terez


Terka Navrátilová - správkyně ligy v Praze a v Brně

Discuss the article

Please sign in to post your comments . Do not have an account on website? Sign up now!