Načítám…
Automatické platby členského příspěvku

Automatické platby členského příspěvku

16. Duben 2021

Představujeme automatické měsíční platby za členský příspěvek VAŠÍ LIGY.

Musím zadávat platbu každý měsíc? Ne.

Platbu za členský příspěvek stačí zadat jednou. Poprvé. A v průběhu platebního procesu povolit automatické strhávání členského příspěvku i v budoucnu.

  • členský příspěvek 180 Kč (270 Kč za čtyřhry) automaticky strhneme 7 dní před začátkem nového kola
  • když hráč nemá peníze na účtu peníze, upozorníme ho několika e-maily tak, aby mu další kolo neuteklo
  • ligu můžeš jednoduše přerušit nebo se odhlásit
  • platíš jen za měsíce, kdy chceš hrát

Jak se odhlásit?

Odhlásit se můžeš vždy před začátkem kola na stránce můj přehled kliknutím na "Odhlásit / přerušit ligu". Pokud už došlo předtím k automatickému přihlášení, peníze se ti vrátí do peněženky na webu. Případně si můžeš zažádat u svého pečovatele o vrácení zpět na účet.

Co když chci změnit kartu nebo zrušit automatické strhávání?

Automatické strhávání z karty můžeš kdykoli zrušit v sekci "Moje peněženka". Stejným způsobem můžeš i ukončit strhávání, pokud ti vypršela platnost karty (nebo ti strhávání ukončíme my). Pak tě poprosíme 7 dní před začátkem nového kola o zadání nové karty.


Co když se mi automatické strhávání plateb nelíbí?

Přestože se většina nových služeb snad ani nedá zaplatit jinak (např. Spotify, Netflix), mysleli jsme i na ty, kteří automatické platby povolovat nechtějí nebo nemohou. I nadále hráči mohou platit přes "peněženku" zde na webu. Pokud je na ní kredit a hráč je do ligy přihlášený, tak se mu pak strhává 180 Kč měsíčně (270 Kč za čtyřhry) stejně, jako kdybychom je strhávali z platební karty. Je tak možné nahrát do peněženky větší částku třeba na 4 měsíce dopředu, nebo zadávat platbu manuálně každý měsíc.

Proč jsme zavedli měsíční placení příspěvku?

  • hráče už nemusíme každé 4 měsíce nahánět a upomínat, aby se přihlásili do nové sezóny - i přes všechny e-maily a SMS zprávy se nám občas stalo, že hráč musel jeden měsíc sezóny vynechat, protože na přihlášení do ligy zapomněl.
  • tenisté, kteří z různých důvodů nechtějí hrát v hale, nemusí čekat až do června na začátek letní sezóny, ale mohou  jednoduše přihlásit a hrát už od dubna a v říjnu ligu snadno přerušit.
  • hráči mohou vynechat měsíc, kdy ligu nebudou stíhat odehrát nebo jsou zranění. Za tyto odhlášené měsíce nic nezaplatí a zároveň tak nezpůsobí skrečované zápasy svým soupeřům.

Za tým VAŠÍ LIGY Petr

Petr
Petr Lundák

Diskuze ke článku

Slavomír Hloušek
Slavomír Hloušek - Dobrý den, Chtěl bych se zeptat jak je možné že se automaticky strhává částka na další kolo když to nemám aktivované. Hloušek
29. srpna 2022, 06:25
Petr Lundák
Petr Lundák - Ahoj Slavomíre, strhává se to automaticky, pokud máš dostatečný kredit v peněžence. (De)aktivovat lze pouze automatickou platbu kartou. To pokud nemáš aktivované, tak ti nemůže strhnout z kartu. Pokud bys chtěl z dalšího kola třeba ještě odhlásit, dej vědět a startovné samozřejmě vrátíme zpět. Petr
30. srpna 2022, 23:42
Slavomír Hloušek
Slavomír Hloušek - Děkuji za odpověď. Rušit nic nechci.
31. srpna 2022, 05:24
Robert Geryk
Robert Geryk - Dobrý den, jaktože se mi strhlo 180,- když už je to za 150,- ?
27. června 2023, 12:11
Tereza Navrátilová
Tereza Navrátilová - Ahoj Roberte, startovné je od června za 180 Kč.
27. června 2023, 13:07
Robert Geryk
Robert Geryk - Ok díky možná na mě vyskočil starý článek
27. června 2023, 20:43
Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody