Načítám…
Smích, pohyb, pohoda a super rodiny, takový byl třetí ročník Family Campu

Smích, pohyb, pohoda a super rodiny, takový byl třetí ročník Family Campu

7. Říjen 2022

Třetího ročníku Family Campu se zúčastnilo celkem 113 rodičů, dětí, babiček a dědečků. 4 dny byly nabité vším možným, pojďme si tuto podzimní super akci připomenout.

Family Camp se stejně jako vloni konal v Horním Bradle, letos v termínu 28. září - 2. října. Počasí nám až na poslední závěrečný večer vyšlo skvěle. Cvičilo se venku, někteří dokonce vytáhli kraťasy, žabky a sluneční brýle, které jsem tedy já ani nebrala. :-)

Vytuněný program s ručně kresleným logem

Bylo krásně. Sešlo se nás 62 dospělých, 41 dětí ve věku 3 - 11 let a 10 dětí do 2,99 let. 

Cvičení v dopoledních a odpoledních blocích

Rodiče si mohli vybírat z několika sportů v dopoledním a odpoledním bloku a zasportovat si tak chvíli bez dětí s podobně naladěnými rodiči. 

Na výběr byla jóga, meditace, běh, volejbal, nohejbal, tenis, ping-pong, fitbox, pilates, zumba, automasáž, procházka, spikeball a crossminton. 

Fitbox s Evčou

Jóga s Tomem

Spikeball, který měl na starost Milan


Děti ve skupinkách Skřítků a Obrů

Děti byly mezitím ve svých skupinkách a měly buďto pohybový blok s Tomášem a Honzou, nebo kreativní/klidový blok se Slávkou a Natálkou. Moc si to užily, instruktoři byli skvělí.

Skřítci se Slávkou a s Natálkou

Obři s Tomem a Honzou


Společný program

Před večeří nebo po večeři se konal společný program. Užili jsme si táborák, týmové tvoření, bojovku a na závěr maškarní v kostýmech.

Bojovka

Táborák, kde nechyběl méďa Bradlík


Maškarní


Souboj týmů

V průběhu celého pobytu se sbíraly body za soutěže do Souboje týmů. Rodinky jsou prostě soutěživé a jsme za to rádi, protože to vyburcuje všechny a je u toho sranda. Pojďme si představit pořadí týmů.

Na shodném 5. místě se umístily týmy Kuchaři a kuchařky a Piloti a letušky. 

Na 4. místě skončil tým Policajti a policajtky

Na bronzovém 3. místě skončil tým Učitelů a učitelek


Na 2. místě skončil tým Doktoři a sestřičky

A vítězem Souboje týmu se letos stal tým Hasičů a hasiček. Tak kdo to bude příští rok? :-) Všem moc gratulujeme, byli jste všichni skvělí.


Každému účastníkovi byla na krk pověšena medaile médi Bradlíka. A dala se i sníst. :-) A děti i dospělí si mohli nechat dát tetovačku s novým logem VAŠÍ LIGY. Každý kam chtěl, Sofča byla odvážná a zvolila čelo. 


Večerníčková crew, chybí jen Tom (méďa Bradlík). :-)


Nesmí chybět společné foto na závěr. 


Když jsme v neděli odjížděli, tak to v jídelně vypadalo takto..Smutně, ale s vyhlídkou toho, že jídelnu zase za rok zaplníme a bude tam veselo.


Zde najdete všechny fotky z Family Campu.

Máme potvrzený termín příštího ročníku, který bude od 27.9. do 1.10. (středa až neděle, stačí si vzít pouze 1 den volno v pátek). 

Ještě jednou moc děkujeme, že jste u třetího ročníku byli s námi, moc jsme si to užili a věříme, že i vy. A za rok se zase mooooc těšíme. Případně na další z našich akcí. 

Ahooooj a sportu zdar!

Terez

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody