Načítám…
Jak Adam ke squashi přišel

Jak Adam ke squashi přišel

Jelikož Martin musel plnit ,,společenské povinnosti", tak jsem se k pořádání dostal Adam a jak dopadl?

Ahoj Martine: "Nic se nep*s*alo!"  >> tohle byla prosím první věta, co mi napsat Adam, v pondělí, když jsem ho poprosil aby vedl za mě turnaj. A já mu věřím. Věřili jste mu to i vy? :) Klidně napište do komentáře jak se vám turnaj pod vedením Adama líbil. A teď už krátká reportáž jeho slovy, doplněná o fotky a výsledky.

Jelikož Martin musel plnit ,,společenské povinnosti", tak jsem se k pořádání dostal já a jelikož jsem squash viděl max z vlaku, bylo to opravdu jako slepý k houslím. Byla sranda vysvětlovat všem účastníkům jak bude turnaj probíhat, když oni to věděli určitě líp než já.

Je to pravda? Snažil sem se Adamovi odpovídat na jeho dotazy telefonem, ale nejlepe se řeší problémy na místě :-) Já si osobně myslím, že Adam si trochu zapřeháněl a turnaj se mu povedl!

Ženy nejlépe reprezentovala Lucka Saláková, která porazila na své cestě i plno chlapů. Na druhém místě se umístila Evča Zámečníková a třetí skončila Verča Kopečná. 


V mužích projel turnajem jako nůž máslem Michal Kulhánek, který ve finále zdolal 2:0 na sety Lumíra Dula. V souboji o třetí místo se nakonec radoval Ondra Zelenka, kterému se tak cesta z Plzně určitě vyplatila.


Chci poděkovat všem účastníkům za trpělivost a vstřícnost a doufám, že jste si turnaj všichni maximálně užili. Omlouvám se za své písmo, chápu že ti co to vidí poprvé jsou celkem v šoku ale jak bylo řečeno, to se musí nakoukat a trochu to pak jde. Bylo fajn si zkusit něco jiného a stejně jako na beďasu jsem zjistil, že na Vaší Ligu chodí samí pohodoví lidi. Doufám, že se s některýma třeba ještě uvidíme. Díky za pěkný zážitek! Adam

Výsledky najdete zde: https://www.vaseliga.cz/udalost/duplicate-squash-turnaj-vasi-ligy-praha-srpen

A taktéž se můžete najít na fotkách na FB ZDE.

Poděkování patří určitě našim partnerům, dnes predevším Futurento, kteří darovali Voucher do závěrečného losování. Budeme se na vás zase těšit: poslední pátek v měsici na Strahově!

Diskuze ke článku

Lumír Dul
Lumír Dul - Taky díky, Adame. Organizaci jsi zvládl skvělé. Tak příště i s raketou ;)
4. října 2022, 21:10
Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody