Načítám…
Dvořák obhájil červnové vítězství

Dvořák obhájil červnové vítězství

Pavel Dvořák si podruhé ze dvou letošních tenisových turnajů VAŠÍ LIGY v Plzni odnesl vítězství. Za celý turnaj navíc ztratil jen 3 gemy.

Celkem 11 hráčů a hráček se sešlo v areálu TK Slavia Plzeň, aby se střetli na druhém letošním turnaji VAŠÍ LIGY v Plzni. Start turnaje jsme sice kvůli dešti o hodinu posunuli, ale pak se počasí umoudřilo a byl z toho krásný tenisový den. Za míče na turnaj a ceny pro nejlepší děkujeme Tecnifibru.


Protože jsme měli 4 kurty, tak si hráči zahráli do sytosti. Každého čekala porce minimálně 5 zápasů. Někteří jich stihli dokonce 7. To se týkalo Františka Štorka a Aničky Ungrové, kteří spolu hráli zápas o 7. místo, který skončil 6:3 pro Aničku.


Pavel Dvořák potvrdil roli hlavního favorita na vítězství. Ve svých 6 zápasech na turnaji ztratil jen 3 gemy. Z toho byly 2 ve finále, kde mu byl soupeřem Lukáš Kolek. Ten tak nakonec bral stříbro stejně jako v červenci v Praze.


Svoji první medaili z turnajů VAŠÍ LIGY vybojoval Michal Kolařík, když mě porazil jasně 6:1 v souboji o bronz.


Měli jsme také 3 zástupkyně z řad žen. Nejlepší z nich byla Ivana Milotová, která v zápase o konečné 5. místo porazila druhou ženu v pořadí, Viktorii Bondar. Bronz bral již zmíněná Anička Ungrová.


Nesmíme zapomenout také na žumpakrále, kterým se stal Daniel Písař, když vyhrál skupinku o konečné 9. - 11. místo.


Díky všem, kdo jste dorazili za příjemnou atmosféru a budu se těšit na viděnou na tenisovém turnaji v roce 2024. Do té doby se můžeme potkat na squashovém nebo pingpongovém turnaji. Ty se uskuteční pravděpodobně 14. října a 2. prosince. Brzy budou vypsány na webu.


Sportu zdar!

Petr
Petr Lundák - organizátor turnaje

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Další podobné články

Dvořák poprvé vítězí
Dvořák poprvé vítězí
24. Červen 2023

Pavel Dvořák posbíral z turnajů VAŠÍ LIGY 5 medailí z 10 účastí. Na 11. turnaji z toho bylo první zlato.

Platební metody

Platební metody