Načítám…

Dvořák obhájil červnové vítězství

Dvořák obhájil červnové vítězství
27. Srpen 2023
Pavel Dvořák si podruhé ze dvou letošních tenisových turnajů VAŠÍ LIGY v Plzni odnesl vítězství. Za celý turnaj navíc ztratil jen 3 gemy.

Celkem 11 hráčů a hráček se sešlo v areálu TK Slavia Plzeň, aby se střetli na druhém letošním turnaji VAŠÍ LIGY v Plzni. Start turnaje jsme sice kvůli dešti o hodinu posunuli, ale pak se počasí umoudřilo a byl z toho krásný tenisový den. Za míče na turnaj a ceny pro nejlepší děkujeme Tecnifibru.


Protože jsme měli 4 kurty, tak si hráči zahráli do sytosti. Každého čekala porce minimálně 5 zápasů. Někteří jich stihli dokonce 7. To se týkalo Františka Štorka a Aničky Ungrové, kteří spolu hráli zápas o 7. místo, který skončil 6:3 pro Aničku.


Pavel Dvořák potvrdil roli hlavního favorita na vítězství. Ve svých 6 zápasech na turnaji ztratil jen 3 gemy. Z toho byly 2 ve finále, kde mu byl soupeřem Lukáš Kolek. Ten tak nakonec bral stříbro stejně jako v červenci v Praze.


Svoji první medaili z turnajů VAŠÍ LIGY vybojoval Michal Kolařík, když mě porazil jasně 6:1 v souboji o bronz.


Měli jsme také 3 zástupkyně z řad žen. Nejlepší z nich byla Ivana Milotová, která v zápase o konečné 5. místo porazila druhou ženu v pořadí, Viktorii Bondar. Bronz bral již zmíněná Anička Ungrová.


Nesmíme zapomenout také na žumpakrále, kterým se stal Daniel Písař, když vyhrál skupinku o konečné 9. - 11. místo.


Díky všem, kdo jste dorazili za příjemnou atmosféru a budu se těšit na viděnou na tenisovém turnaji v roce 2024. Do té doby se můžeme potkat na squashovém nebo pingpongovém turnaji. Ty se uskuteční pravděpodobně 14. října a 2. prosince. Brzy budou vypsány na webu.


Sportu zdar!

Petr
Petr Lundák - organizátor turnaje

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!