Načítám…
Losované výhry za více než 75 000 Kč rozděleny

Losované výhry za více než 75 000 Kč rozděleny

4. Říjen 2023

Ročník 2023 VAŠÍ LIGY je u konce. Vítěze pozveme na vyhlašovací párty, které proběhnou na začátku listopadu. Teď jsme vylosovali výherce z celoročních hráčů. V článku se dozvíš, kdo a co vyhrál.

Kdo mohl vyhrát? Co proto bylo potřeba udělat?

Losování cen je založené na počtu tombolenek. Šance na výhru stoupá zároveň s počtem tombolenek v osudí. Stejně jako to znáš třeba z plesů. Tombolenky získáváš podle toho, jak vysoko skončíš v sezónním žebříčku. Prvních 10 % v žebříčku získá 10 tombolenek, dalších 10 % o jednu méně a tak dále. Pokud hraješ více lig, tombolenky se sčítají.

Kdo se dostal do slosování?

Do osudí bylo zařazeno celkem 944 hráčů. Bylo to ti, kteří se zúčastnili všech tří sezón ročníku 2023. Jde nám o motivaci k pravidelnému pohybu všech hráčů ligy, nejen těch nejlepších. Nejlepší hráče pak ve všech městech odměníme na vyhlašovačce na začátku listopadu.

Všem hráčům, kteří letos hráli VAŠI LIGU moc děkujeme za přízeň! Těm, na které se usmálo štěstí, gratulujeme. Doufáme, že se vám ceny budou líbit a užijete si je. Velké poděkování patří také všem našim partnerům, kteří do slosování věnovali ceny za více než 75 000 Kč.

Výherci 2023 - na koho se usmálo štěstí?

Mrkni na vylosování výherců hlavních cen ve videu.


Ohledně předání ceny se všem výhercům ozveme emailem nejpozději do konce října.

Raket Sport

3× poukaz od RaketSport v hodnotě 3 000 Kč

Hlavní výhrou pro hráče VAŠÍ LIGY jsou poukazy od RaketSport s.r.o. RaketSport je specialista na raketové sporty, oficiální distributor špičkových značek Tecnifibre, Victor, Pro Kennex, Slingerbag, Spring Revolution 2.0, TopspinPro, Orthomovement a Isplack. Na badmintonových, squashových a tenisových turnajích VAŠÍ LIGY budete moci navíc po celý rok testovat kompletní řadu produktů!

Výherci: Tomáš Sklenák, Lukáš Loukota, Viktor Merta

PrPom

1× kurz první pomoci od PrPom v hodnotě 2 550 Kč

Probouzíme ve vás hrdiny – učíme první pomoc zážitkem! Jsme PrPom - nadšenci, kteří chtějí v České republice znovu oživit kvalitní výuku první pomoci. Umíme jí učit tak, že vás to bude bavit a dávat smysl. Pomocí silného zážitku vám dáme sebejistotou k dělání opravdových činů, které pomáhají druhým. A leckdy zachraňují životy.

Výherce: Oldřich Vlasák

Spikeball

2× set na Spikeball v hodnotě 1 590 Kč

Zábava, akce, rychlost a soutěživost. To je jen pár vlastností spikeballu – sportu, který se šíří po světě raketovou rychlostí. Tahle týmovka pro 4 hráče je podobná beachvolejbalu, navíc se dá hrát téměř kdekoliv. Všechno, co k tomu potřebujete, je jedna spikeball sada. 4 hráči, 3 doteky, 1 set. Kdo zkusí, pochopí. Více na roundnet.cz.

Výherci: Jaroslav Klaus, Marek Pavelek

10× poukaz na venkovní únikovou hru v hodnotě 1.490 Kč

10× poukaz na venkovní únikovou hru v hodnotě 1 299 Kč

Poukaz na jednu z unikátních venkovních únikových her Get Out Fun až pro 6 soob. Jde o moderní pojetí bojovky s poutavým příběhem, se spoustou šifer, hlavolamů a hádanek, které spolu s přáteli řešíte v aplikaci na svém mobilním telefonu. Vaším cílem je dokončit hru s co největším počtem bodů a pořádně se při tom pobavit.

Výherci: Jozef Barčák, Kapil Vasudev, Jan Šíp, David Černý, Antonin Fulka, Filip Farník, Lukáš Bedecs, Michal Janotka, Karel Pavelek, Nicolas Cablé

Lifefood

10× poukaz 1 000 Kč na nákup Lifefood

Lifefood je česká firma, která inspiruje lidi k hledání opravdovosti v životě i stravování. Lifefood vyrábí zdravé a kvaitní potraviny bez jediného kompromisu. Doporučujeme Oat Snacky, tyčinky z prémiových bezlepkových vloček, které vás překvapí jemností, chutí a zároveň vás nabijí energií ke každému dalšímu výběhu. Vybírejte z příchutí brownie, čoko kousky s velkými kusy čokolády nebo osvěžující citrón. Za zkoušku stojí také raw tyčinky Lifebar z ovoce a oříšků a pro sportovce nechybí řada High protein se zvýšeným obsahem bílkovin. Pro všechny hráče a fanoušky VAŠÍ LIGY teď navíc platí slevový kód na 15% slevu: VASELIGALF2023. Přijď zdraví na chuť!

Výherci: Lukas Ratica, Jiří Orava, Boris Pogorelskiy, Iveta Gütterová, Aneta Valentová, Martin Kejík, Vincent Roels, Utkir Amrillaev, Lukáš Vojáček, Štěpánka Podroužková

3 x poukaz od JOY SPORTS v hodnotě 1.000 Kč

3× poukaz od JOY SPORTS v hodnotě 1 000 Kč

JOY SPORTS je eshop secializovaný na španělskou značku oblečení JOMA, který je oficiálním partnerem Českého badmintonového svazu, kdy vybavuje oblečením JOMA všechny reprezentační kategorie. Kromě poukazů pro výherce platí pro všechny hráče ligy sleva 15 % na oblečení pro všechny druhy sportů a 10 % na obuv, stačí zadat kód VL20 na stránce www.joy-sports.cz.

Výherci: Ladislav Pivec, Ondrej Hlavacek, Jakub Jakub

Kurzy TORE

15× poukaz 1 000 Kč na videokurz s Tomášem Reinbergrem

Vybrat si můžeš z osmi online kurzů s Tomem, zakladatem VAŠÍ LIGY: Fitkoučink, Vědomý sport, Dýcháním ke zdraví, Meditace pro normální smrtelníky, Léčebný půst, Očista střev a Meditačíno. Více informací a přehled kurzů na Tore.cz

Výherci: Martin Šubrt, Radek Kokeš, Petra Lindovská, Otakar Směták, Miloslav Skalický, Roman David Háčka, Nikola Pracná, Vladimír Pohorecký, Zbyněk Jakubíček, Rišo Hlásko, Petr Adamec, Petr Šlaich, Jiří Medlín, Lukáš Melichar, Adam Nemec

5× poukaz na 790 Kč od Psaní hravě

5× poukaz na 990 Kč od Psaní hravě

Kurz od Psaní hravě je první kurz psaní všemi deseti, který vás to opravdu naučí a ještě vás bude bavit! Ušetříte moře času, eliminujete překlepy a správné psaní navíc uleví i krční páteři. Stačí 15 minut denně a za měsíc to umíte.

Výherci: Jiri Vybihal, Daniel Marčík, Jiří Čejka, Igor Zahradníček, Siegfried Ulrich

3× produktový box EMCO v hodnotě 885 Kč

3× produktový box EMCO v hodnotě 1 300 Kč

Zdravé mysli, kaše, sušenky či tyčinky od české firmy Emco v praktickém boxu dle vašeho výběru, až k vám domů! Na výherce čeká box Rozbal to s proteinem!

Výherci: Milan Vřešťál, Petr Venuta, Martin Lokvenc

8× poukaz na nákup zboží na Sportega.cz v hodnotě 500 Kč

8× poukaz na nákup zboží na Sportega.cz v hodnotě 500 Kč

Jsme odborníci na sportovní potřeby, prodáváme od roku 2002. Jsme sportovci, našim sportům rozumíme a rádi vám pomůžeme s výběrem. Zboží sami používáme, pravidelně testujeme a na přípravě produktů si dáváme záležet. Hráčům VAŠÍ LIGY věnujeme 8× poukaz na nákup zboží v hodnotě 500 Kč.

Výherci: Lucie Kolesniková, Patrik Huňka, Mikuláš Starý, Petr Heralecký, Lukáš Strejc, Jan Dvořák, Tomáš Hříbek, Roman Vildner


3× poukaz v hodnotě 500 Kč od Nutspread.cz

3× poukaz v hodnotě 500 Kč od Nutspread.cz

                                                   

Co je zdravé, není dobré? Naopak - naše zdravé krémy si zamilujete na první lžičku! Nutspread.cz: český výrobce 100% ořechových másel. Bez lepku, cukru, umělých sladidel a palmového oleje, pouze z prvotřídních oříšků, nepopsatelně vynikající chuti. Široký sortiment, tradice od roku 2014. S výběrem rádi pomůžeme :) Pro hráče a přátele VAŠÍ LIGY se slevou 8 % díky kódu "VL8".

Výherci: Martin Svoboda, Petr Čertík, Michal Blokša

MojeEQUA.cz

3× poukaz 500 Kč do e-shopu MojeEQUA.cz

MojeEQUA.cz nabízí ekologické designové lahve pro sport a zdravý životní styl slovinské značky EQUA. Lahve mají praktický tvar, nekloužou v ruce, hodí se materiálem i designem na jakékoliv indoorové i outdoorové sportoviště a slouží i jako módní doplněk. Jsou vyrobeny z moderních recyklovatelných materiálů - ekologického plastu, borosilikátového skla a nerezové oceli.

Výherci: Chris Abu Dayeh, Martina Štecherová, Eduardo Caceres

3× poukaz 500 Kč do e-shopu MIXSLIM.CZ

3× poukaz 500 Kč do e-shopu MIXSLIM.cz

MIXSLIM.CZ - Proteinová jídla plná bílkovin a vlákniny, s minimem sacharidů a tuků, zato s pořádnou dávkou vitamínů a minerálů. Chutná a za minutku připravená ke konzumaci – to jsou jídla od Mix & Slim. Potřebujete se zbavit nějakého toho tuku navíc a vyrýsovat postavu? Neváhejte a navštivte naše stránky, vybírat můžete z koktejlů, kaší, palačinek, omelet, polévek a doplňků stravy. Výrobky jsou vhodné jak do dietního programu, tak jako nevšední doplnění energie po náročném dni či po cvičení.

Výherci: Marián Faktor, Eva Hejduková, Tomáš Weiner

Kniha meditace

5× e-kniha za 250 Kč: Meditace pro normální smrtelníky

Kniha o meditaci pro aktivně žijící lidi, ne pro mnichy. Naučíte se snadnou techniku, která se dá dělat třeba i v autobuse cestou na zápas. Více informací o knize

Výherci: Roman Malínský, Nikola Bašinová, Adam Hladík, Lukáš Uher, Aleš Hanzlíček

Workshop

5× workshop Dech a meditace v hodnotě 250 Kč

Praktický videokurz s Tomášem, zakladatelem VAŠÍ LIGY. Během 1,5 hodinového videa vás provede několika dechovými cvičeními plus závěrečnou meditací. Spousta prožitků a ne až zase tolik řečí:) Více informací o workshopu

Výherci: Pavel Cicák, Andy Davis, David Šlemr, Václav Mezník, Vladimír Tichý

Přejeme spoustu radosti ze hry v ročníku 2024 a děkujeme partnerům za věnované ceny.

Petr & tým VAŠÍ LIGY

Petr
Petr Lundák

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody