Načítám…
Ceny pro celoroční hráče 2020

Ceny pro celoroční hráče 2020

7. Říjen 2020

Mimo vyhlášení nejlepších hráčů v celoročním žebříčku losujeme ve VAŠÍ LIZE výhry pro celoroční hráče, kteří odehráli všechny 3 sezóny ročníku 2020. Celkem jsme jich vylosovali 83 a mohou se těšit na ceny v součtu za více než 85 000 Kč.

Kdo mohl vyhrát? Co proto bylo potřeba udělat?

Losování cen je založené na počtu „TIKETŮ“. Šance na výhru stoupá zároveň s počtem virtuálních lístků (tiketů) v osudí. Tikety získáváš podle toho, jak vysoko v žebříčku jsi skončil v každé sezóně. Čím výše, tím více tiketů.

Kdo se dostal do slosování?

Do osudí jsou zařazeni pouze ti hráči, kteří se účastnili ligy po celý ročník. To znamená, že byli přihlášeni do všech 3 sezón (podzimní, jarní i letní). Jde nám o motivaci k pravidelnému pohybu všech hráčů ligy, nejen těch nejlepších.

Všem hráčům, kteří hráli VAŠI LIGU po celý ročník 2020, moc děkujeme za přízeň! A těm z vás, na které se usmálo štěstí, gratulujeme. Doufáme, že se vám ceny budou líbit a užijete si je. Velké poděkování patří také všem našim partnerům, kteří do slosování věnovali ceny za více než 85 000 Kč.

Výherci 2020, aneb na koho se usmálo štěstí?

Mrkni na vylosování výherců hlavních cen ve videu

Ohledně předání ceny se všem výhercům ozveme emailem nejpozději do konce října.

Raket Sport

3× poukaz od RaketSport v hodnotě 3.000 Kč

Hlavním partnerem Výher pro hráče VAŠÍ LIGY je RaketSport s.r.o. – specialista na raketové sporty, oficiální distributor špičkových značek Tecnifibre, Pro Kennex, Victor a švýcarských kompresních doplňků Compressport Racket. Na badmintonových, squashových a tenisových turnajích VAŠÍ LIGY budete moci navíc po celý rok testovat kompletní řadu produktů!

Výherci: Vojtěch Stančík, Michal Mihalík, Rišo Hlásko

2× SET: 4 – 4,5 kg Paleta de Bodega (šunka z plece) + Gourmet stojan na šunku + nůž a ocilka v hodnotě 1.799 Kč

1× SET: 4 – 4,5 kg Paleta de Bodega (šunka z plece) + Gourmet stojan na šunku + nůž a ocilka v hodnotě 1.899 Kč

Sušená šunka z plece Bodega je výsledkem tradiční kultury výroby šunky, která je prověřena staletími a jejíž tajemství se přenáší z generace na generaci. Jedná se o lahůdku, kterou ocení i ty nejmlsnější jazýčky, jak dokládají ohlasy od našich zákazníků. Více na www.iberskasun­ka.cz , po zadání promo kódu VASELIGA sleva 7 %.

Výherci: Ondřej Vaněk

10× poukaz na venkovní únikovou hru v hodnotě 1.490 Kč

10× poukaz na venkovní únikovou hru v hodnotě 1.490 Kč

Poukaz je na jednu z unikátních venkovních únikových her od  Get Out Fun , konkrétně na hru " Tour de beer " v Praze. Je pro 1-6 účastníků a zabere cca 4 hodiny. Zvládnete na své cestě posbírat všechny indície, abyste věděli kudy dál? Jste všímaví a baví Vás namáhat si hlavu při vašich netradičních výletech  nebo s přáteli na pivku ? Venkovní únikové hry v aplikaci  Get Out Fun  vás provedou těmi nejkrásnějšími místy významných měst.

Výherci: Čumpel Cumpel, Petr Adamec, Ondřej Vaňha, Zdeněk Hittman, Jan Petrásek, Anton Fábry, Stuart Prestedge, Petr Kozák, Jakub Maivald, Jiří Krpelík

1×4 – 4,5 kg Paleta de Bodega – Serrano (šunka z plece) v hodnotě 1.299 Kč

1×4 – 4,5 kg Paleta de Bodega – Serrano (šunka z plece) v hodnotě 1.299 Kč

Sušená šunka Paleta de Bodega je výsledkem tradiční kultury výroby šunky, která je prověřena staletími a jejíž tajemství se přenáší z generace na generaci. Jedná se o produkt mezinárodního věhlasu, na celém světě ho vyhledávají gurmáni a milovníci vybraných delikates. Více na www.iberskasun­ka.cz , po zadání promo kódu VASELIGA sleva 7 %.

Výherci: Petr Vácha

2× poukaz 1.200 Kč na členství v Klubu pánů z Ponožkovic

2× poukaz 1.200 Kč na půlroční členství v Klubu pánů z Ponožkovic

Klub Pánů z Ponožkovic oslavuje barevnost a pestrost světa tím, že každý měsíc svým členům zasílá jeden pár pestrobarevných ponožek české výroby přímo do poštovní schránky.

Výherci: Filip Štěrba, Petr Bladský

Lifefood

10 × poukaz 1.000 Kč na nákup Lifefood

Lifefood je českým průkopníkem a leadrem v oblasti rawfood. Je to slušná firma s bio produkty a chová se velmi ekologicky. Tím vším nám je blízká. Doporučujeme obzvlášť jejich raw tyčinky.

Výherci: Lucia Sirotiaková, Michal Drexler, Petr Rabušic, Tomáš Bartl, Kamil Bandžak, David Molik, Václav Vodička, Zdeněk Žlab, Maurizio Pucci, Jiří Jezdinský

3 x poukaz od JOY SPORTS v hodnotě 1.000 Kč

3 x poukaz od JOY SPORTS v hodnotě 1.000 Kč  

                     

Elegantní a stylové sportovní oblečení španělské značky JOMA z eshopu JOY SPORTS. Kromě poukazů pro výherce platí pro všechny hráče ligy sleva 15 % na oblečení pro všechny druhy sportů a 10 % na obuv, stačí zadat kód VL20 na stránce www.joy-sports.cz.  

Výherci: Tomáš Sodomka, Jan Vavřík, Ondřej Svozil

3× poukaz 1.400 Kč na videokurz Fitkoučink s Tomášem Reinbergrem

3× poukaz 1.400 Kč na videokurz Fitkoučink s Tomášem Reinbergrem

Jak se cítit a vypadat fit s minimem změn v životě? Chceš zlepšit zdraví, zkvalitnit spánek, shodit nějaké to kilo a celkově rozvinout tvou fyzickou výkonnost? Tento kurz ti s tím pomůže. Více informací o kurzu.

Výherci: Jiří Petřek, Tomáš Zaplatílek, Jan Hrebicek

3× poukaz 1.400 Kč na videokurz Vědomý sport s Tomášem Reinbergrem

3× poukaz 1.400 Kč na videokurz Vědomý sport s Tomášem Reinbergrem

Při sportování dostáváme naše tělo často do stresu, ačkoli efekt má být opačný. Sport je nástroj k odstranění stresu, omlazení a propojení těla s myslí. Objevíte souhru těla a mysli a plně využijte svých možností s menším úsilím. Více informací o kurzu.

Výherci: Petr Šťastný, Jirka Kotáb, Ivo Trávníček

3× poukaz 1.400 Kč na videokurz Dýcháním ke zdraví s Tomášem Reinbergrem

3× poukaz 1.400 Kč na videokurz Dýcháním ke zdraví s Tomášem Reinbergrem

Celý náš život, zdraví a psychická i fyzická pohoda jsou na dýchání závislé. Vědomé dýchání je prostředkem kvalitního cvičení jógy, dále prostředkem proti stresu, napětí a únavě. Naučte se nejužitečnější dovednost ve svém životě, naučte se správně dýchat. Více informací o kurzu.

Výherci: Petr Čipera, Kristýna Jarošová, Marta Ondrušáková

3× poukaz 1.400 Kč na videokurz Léčebný půst s Tomášem Reinbergrem

3× poukaz 1.400 Kč na videokurz Léčebný půst s Tomášem Reinbergrem

Jak být zdravější, mladší a štíhlejší díky půstu. Logika půstu spočívá v tom, že ulevíme tělu od nepřetržitého zpracovávání potravy. Zbavte se díky půstu zdravotních problémů, vyčistěte kůži, rozjasněte své oči a ciťte se ve svém těle jednoduše lépe. Více informací o kurzu.

Výherci: Václav Kubát, Jana Adámková, Jan Vrtiška

3× poukaz 1.400 Kč na videokurz Očista střev s Tomášem Reinbergrem

3× poukaz 1.400 Kč na videokurz Očista střev s Tomášem Reinbergrem

Zlepšete své trávení, imunitu i náladu. Střeva jsou váš druhý mozek. Ovlivňují v těle vše – od imunity přes správnou váhu až po vaši náladu. Očista střev je bezbolestná a přirozená cesta bez léků k lepšímu zdraví. Více informací o kurzu.

Výherci: Jiří Juránek, Ladislav Fotta, Michal Garlík

2× poukaz na kompresní podkolenky SLS3 v hodnotě 990 Kč

2× poukaz na kompresní podkolenky SLS3 v hodnotě 990 Kč

Kompresní podkolenky, lýtkové a stehenní návleky a dresy od specializovaného amerického výrobce SLS3 – absolutní špičky na poli kompresních ponožek a návleků. Vhodné i pro kolektivní sporty. Na českém a slovenském trhu zastupuje špičkový Ironman a ultramaratonec Petr Vabroušek , kterého můžete sledovat také na jeho Facebooku.

Výherci: Ján Puškár, Michal Štencl

5× poukaz na 790 Kč od Psaní hravě

5× poukaz na 790 Kč od Psaní hravě

Kurz od Psaní hravě je první kurz psaní všemi deseti, který vás to opravdu naučí a ještě vás bude bavit! Ušetříte moře času, eliminujete překlepy a správné psaní navíc uleví i krční páteři. Stačí 15 minut denně a za měsíc to umíte.

Výherci: Vladan Hašek, Otto Slabý, Marek Dlask, Michal Kocián, Milan Primas

1× poukaz 650 Kč na členství v Klubu pánů z Ponožkovic

1× poukaz 650 Kč na 3měsíční členství v Klubu pánů z Ponožkovic

Klub Pánů z Ponožkovic oslavuje barevnost a pestrost světa tím, že každý měsíc svým členům zasílá jeden pár pestrobarevných ponožek české výroby přímo do poštovní schránky.

Výherci: Petr Poupě

3× produktový box EMCO v hodnotě 590 Kč

3× produktový box EMCO v hodnotě 595 Kč

Zdravé mysli, kaše, sušenky či tyčinky od české firmy Emco v praktickém boxu dle vašeho výběru, až k vám domů!

Výherci: Jakub Pavlovský, Miroslav Kopecký, Petr Šikula

8× poukaz na nákup zboží na SportObchod.cz v hodnotě 500 Kč

8× poukaz na nákup zboží na SportObchod.cz v hodnotě 500 Kč

Jsme odborníci na sportovní potřeby , prodáváme od roku 2002. Jsme sportovci, našim sportům rozumíme a rádi vám pomůžeme s výběrem. Zboží sami používáme, pravidelně testujeme a na přípravě produktů si dáváme záležet. Hráčům VAŠÍ LIGY věnujeme 8× poukaz na nákup zboží v hodnotě 500 Kč.

Výherci: Erik Mudroch, Vojta Raja, Jan Jelínek, Jiří Janeček, Michal Petrbok, Michal Kubes, Runar Hauffen, Michal Bretschneider

7× poukaz 500 Kč na zboží CRUMPLER v e-shopu CRUMPL.cz

7× poukaz 500 Kč na zboží CRUMPLER v e-shopu CRUMPL.cz

E-shop CRUMPL.cz nabízí nejširší nabídku produktů Crumpler v ČR – brašny, batohy, pouzdra na tablety i mobily, cestovní tašky, peněženky, foto brašny atd. Crumpler je světoznámá Australská značka založená v Melbourne v roce 1995 kurýrem Stuartem Crumplerem.

Výherci: Stanislav Vachovec, Jan Jeřábek, Vratislav Borsky, Soňa Königsmarková, Michal Šik, Pavel Brýl, Pavel Barkáč

3× poukaz 500 Kč do e-shopu MojeEQUA.cz

3× poukaz 500 Kč do e-shopu MojeEQUA.cz

MojeEQUA.cz nabízí široký sortiment skleněných, ekologických plastových a nerezových lahví pro děti i dospělé. Lahvičky jsou vyrobeny z kvalitních odolných materiálů, lze je recyklovat a neobsahují BPA ani jiné škodliviny. Chrání tak nejenom nás, ale také životní prostředí, protože pomáhají snižovat spotřebu plastů. Díky vlastní designové lahvičce Tě při sportu nikdy nepřekvapí žízeň.

Výherci: Lukáš Kožela, Petr Svoboda, Lukáš Vrba

3× poukaz 500 Kč do e-shopu CHIASHAKE.CZ

3× poukaz 500 Kč do e-shopu CHIASHAKE.cz

CHIASHAKE.CZ - Zdravé, chutné, plné živin a k tomu rychle připravené – to jsou produkty Chia Shake.Že jste přesně takovou potravinu ve svém jídelníčku postrádali? Neváhejte a navštivte naše stránky, vybírat můžete z nejrůznějších druhů produktů od koktejlů až po proteinové palačinky. Výrobky jsou vhodné jak do dietního programu, tak jako nevšední doplnění energie po náročném dnu či cvičení.

Výherci: Petr Hlobil, Roman Antipenkov, František Nový

3× poukaz 500 Kč do e-shopu CVICINKA.CZ

3× poukaz 500 Kč do e-shopu CVICINKA.cz

CVICINKA.CZ - Partner, který nabízí ručně vyrobené veganské tyčinky a eko produkty. Jejich tyčinky vám doplní energii nejen po ligovém zápase. Hodí se skvěle jako svačinka na procházku nebo pro vaše děti. V mnoha příchutích. Nečekejte až na losování v říjnu a vyzkoušejte už teď.

Výherci: petr plhal, Chris Owen, Jan Radovský

3× poukaz od Lee & Wrangler v hodnotě 500 Kč

3× poukaz od Lee & Wrangler v hodnotě 500 Kč

Lee & Wrangler - Brněnské prodejny legendárních amerických značek Lee a Wrangler nabízí kvalitní džínové kousky. Využijte 20% slevy na nezlevněné zboží v prodejně v Galerii Vaňkovka a OC Olympia Brno. Pro uplatnění stačí na pokladně říct heslo: VAŠE LIGA.

Výherci: Aleš Bárta (Alfa Agency), Filip Kužel, Marek Zukal

Přejeme spoustu radosti ze hry v ročníku 2021.

Petr & tým VAŠÍ LIGY

vl-petr.jpg

Petr Lundák - správce ligy v Plzni, Olomouci a Pardubicích

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody