Načítám…
15 let VAŠÍ LIGY - nové logo a vizuální styl

15 let VAŠÍ LIGY - nové logo a vizuální styl

12. Září 2022

K 15. narozeninám jsme si nadělili nové logo a s ním i nový vizuální styl, který se postupně rozehraje na webu i sociálních sítích. Omrkni ho :)

VAŠE LIGA slaví 15 let s vámi. A protože chceme působit stále svěže, chtělo to po letech nový vizuální kabát. Mrkni na video, kde ti o něm více řekne Tom, zakladatel ligy, a Jíťa, grafická designerka. Ta má naše nové logo a vizuální styl na svědomí :)


Nové logo

Ústředním grafickým prvkem loga je tečka nad písmenem „I“ ve slově „LIGA“, která reprezentuje dva různé motivy. Prvním motivem je míček na squash, tenis, ping-pong nebo volejbal. Druhým motivem je tečka ve spojení s písmenem „I“, která znázorňuje panáčka – hráče nebo běžce VAŠÍ LIGY.

Oba motivy jsou doprovázeny dalšími čárami, které jsou někdy vířící vzduch za letícím míčkem. Někdy jsou to vlající vlasy hráče nebo běžce VAŠÍ LIGY.


"Logotyp je kombinací grafických prvků – tečky, čar a fontu FinalSix, který je hravý a automaticky je jeho součástí kulatá forma horní části verzálky „A“. Toto písmeno je samo o sobě používáno jako doplňující grafický prvek na doprovodných vizuálech, znázorňuje síť na volejbal nebo badminton," představuje koncept loga jeho autorka Jíťa.

Další prvky nového vizuálního stylu

Změna nespočívá jen v logu, ale chceme změnit celý vizuální styl, který se postupně rozehraje na webu a našich sociálních sítích. Budeme využívat postavu hráče nebo běžce VAŠÍ LIGY v různých emocích díky postavení rukou.

Také se v nových vizuálech bude objevovat letící míček.


Nové logo na medaile a poháry

Nebudeme využívat jen hlavní logo, ale máme připravené speciální logo pro medaile a poháry, kde se hráč/běžec VAŠÍ LIGY raduje.


Sociální sítě

Úprava se bude týkat i našich sociálních sítí, které budeme tvořit v novém vizuálním stylu.


A připravujeme toho ve spojením s novým vizuálním stylem daleko více. Změny budeš moct brzy pozorovat ve veškeré naší vizuální komunikaci.

Je nám jasné, že každá změna přináší rozporuplné reakce. I my v týmu si na nové logo ještě zvykáme a těžko se nám loučí s naším původním, protože jsme na něj byli prostě zvyklí. Ale věříme, že ve výsledku přispěje naše nová vizuální komunikace k tomu, že VAŠE LIGA bude hravá a svěží i v dalších desetiletích, stejně jako náš tým a hráči :)

Jak se vám nové logo VAŠÍ LIGY a vizuální styl líbí? Piš klidně své první dojmy do diskuze pod článkem :)


Za tým VAŠÍ LIGY,

Petr

Petr
Petr Lundák - Strážce spokojenosti a vrchní běhna

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody