Načítám…
Ze skupiny do pavouka a z pavouka do skupiny

Ze skupiny do pavouka a z pavouka do skupiny

...aneb když z původních 17-ti hráčů přijde 15 a je potřeba dohrát ve skupině a poučení pro příští turnaj díky návštěvě z Plzně.

V první řadě děkuji všem, kteří začali pravidelně chodit na kategorii pokročilých a taktéž bych rád pokročilejší z pokročilých pozval na kategorii D.  Věřím, že při počtu okolo 16 hráčů nalezneme nové pravidelné jádro turnajů kategorie D.

Já naoplátku přijedu někdy na turnaj do Plzně. Tentokrát se nám objevili dvě hráčky z Plzně a jeden z nejdůležitějších postav VAŠÍ LIGY: Petr Lundák. A jak dopadl? To se dozvíte níže.

Po úvodních 4 skupinách po 4 hráčích jsme se rozdělili do pavouka, kde Petr Krejčí se střetl s "nejstarším" hráčem tohoto turnaje Pavlem Ryntem, Gratulujeme vítězi tohoto zápasu: Pavlovi, který se tak posunul do horní skupiny a Petr tak sestoupil do "žumpičky",kterou pak s přehledem vyhrál.

Já osobně musím pogratulovat Evě z Plzně, která mi to natřela 2:0 a posunula mě tak o pozici níže. Doufám, že budu mít možnost si tento zápas zopakovat na Strahovských kurtech.

A jak  tedy dopadl správce ligy Petr Lundák? V semifinále porazil Martina Havelku (Hynka) a obsadil tak třetí místo. Přísahám, že to není podplacené! 

Do finále se pak probojoval Petr Špaček a Pavel Kamir. Pánové, přístě vás oba chci vidět v kategorii D :) Po napínavém  a vyrovnaném zápase  podlehl Petr a Pavel tak obsadil první místo. Gratulujeme oběma k umístění.

Celkové pořadí naleznete ZDE. Gratuluji všem, kteří si vybojovali zase o kousek lepší místo než chtěli. A díky tomu, že jsme měli opravdu velký počer kurtů, jsme si z ůvodního pavouka dali opět malou skupinu, ve které se hrálo o opravdová poslední místa.

Fotky z celé akce naleznete v odkazu na facebooku - ZDE.

V neposlední řadě bych rád poděkoval partnerům akce - Futurento a  Mercuria Laser Game, kteří darovali voucher do závěrečné tomboly. Děkujeme!

Nezapomeňte, příští poslední pátek v měsíci zase na Strahově. Odkaz na přihlášení na akci najdete níže. Tak směle do toho a půl turnaje je hotovo!




Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody