Načítám…
Zakončení léta na jedničku

Zakončení léta na jedničku

Zakončení letní beach volejbalové sezóny nemohlo být lepší - slunečný den, vyrovnané zápasy a skvělá atmosféra. Přečti si, jak celý tento den vypadal.

V sobotu 3. září se konal ve Sportcentru Koráb třetí letošní beach volejbalový turnaj (již poslední venkovní). Ještě týden před turnajem to vypadalo na slabší účast, nakonec však dorazilo 14 dvojic užít si poslední slunečné dny a pravé beach volejbalové počasí. 

Průběh turnaje

Jak už je většina z účastníků beach turnajů zvyklá, úvodní skupinová fáze turnaje rozdělila pole na dva pavouky - Nebíčko a Žumpičku. Vítězství v Žumpičce si vybojoval Bob a Bobek, kteří v zápase o 9. místo porazili Hakinakina. V boji o vyšší příčky získal 3. místo tým All Black, kteří tak navázali další medailí na vítezství z květnového turnaje. Ve finále nakonec nestačili Korytnačky na v průběhu dne se zlepšující M&M, kteří nedali soupeři šanci s přehledem si dokráčeli pro zlaté medaile.

Pokud by někdo nepoznal, tak jedno M v názvu vítězného týmu patří Milanu Moníkovi, který se tak po stříbru se Lvi Praha ve volejbalové extralize může nyní pyšnit i zlatou medailí. 

Trochu se nám ty turnaje začínají plnit extraligovými a reprezentačními libery, tak uvidíme, co přinese další turnaj. Díky všem za účast a na dalším turnaji se budu těšit opět na písku na viděnou. 

Celou fotogalerii naleznete na našem Facebooku – sdílejte, označujte se a sledujte nás, ať vám další turnaje neuniknou.

Martin

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody