Načítám…
Top hráči Letní sezóny v Plzni

Top hráči Letní sezóny v Plzni

10. Říjen 2018

Ani v létě jsme nelenili a hrálo se o sto šest. Celkem se do čtyř plzeňských lig zapojilo 110 účastníků. Kdo se umístil mezi nejlepšími muži a ženami v jednotlivých ligách?

Nejlepší squashisté

Účast ve squashi bývá tradičně přes léto o něco nižší než ve zbytku roku. Celkem se zapojilo 51 hráčů (z nich jen 3 ženy).

Trojice mužů se udržela celé léto v první lize. Nejvíce bodů z nich nasbíral Martin Zeman, ale jen o 6 více než druhý Jiří Krušina. Třetí byl jen o 3 body před Pavlem Machem poprvé na sezónní bedně Václav John.

PořadíHráčBody
1. místoMartin Zeman387 b.
2. místoJiří Krušina381 b.
3. místoVáclav John355 b.

Nejlepší ženou Letní sezóny byla Soňa Königsmarková. Polepšila si tak o jedno místo oproti Jarní sezóně. Stejně tak své jarní umístění vylepšila Lucie Kaslová. A třetí místo získala Alena Čubová hrající svoji první sezónu.

PořadíHráčkaBody
1. místoSoňa Königsmarková204 b.
2. místoLucie Kaslová95 b.
3. místoAlena Čubová

49 b.

Nejlepší tenisté

Druhou největší ligou je přes léto v Plzni tradičně tenisová liga. Tuto sezónu do ní zasáhlo 33 hráčů (z nich 8 žen).

Tenisová liga je typická tím, že někteří hráči hrají jen v létě. A i na špičce ligy to bylo znát. První dvě místa obsadili totiž hráči hrající jen v létě. Zvítězil Jiří Egermaier. Druhé místo obsadil Tomáš Jarošík. Stejně bodů jako druhý nasbíral také Josef Bubeníček, ale v jeho neprospěch hovořil horší rozdíl vyhraných a prohraných zápasů.

PořadíHráčkaBody
1. místoJiří Egermaier505 b.
2. místoTomáš Jarošík
498 b.
3. místoJosef Bubeníček498 b.

Žen se zapojilo v Letní sezóně hned 8. První místo obsadila tradiční účastnice tenisové ligy Irena Matiscsáková a obhájila tak vítězství z Jarní sezóny. Místo druhé obsadila Monika Baumanová hrající svoji první sezónu a i třetí místo obsadila nová hráčka v lize Petra Hejduková.

PořadíHráčkaBody
1. místoIrena Matiscsáková265 b.
2. místoMonika Baumanová202 b.
3. místoPetra Hejduková176 b.

Nejlepší badmintonisté

Liga v badmintonu přilákala ve své Letní sezóně 19 hráčů (z nich hned 6 žen).

Osmé sezónní vítězství v řadě si připsal Otto Slabý. Druhé místo stejně jako na jaře obsadil Petr Lundák. A sezónní bronz vybojoval Jaromír Čiha.

PořadíHráčBody
1. místoOtto Slabý293 b.
2. místoPetr Lundák253 b.
3. místoJaromír Čiha218 b.

Celkové čtvrté místo obsadila v žebříčku nejlepší žena Letní sezóny Jana Kozlíková. Druhá byla Miroslava Šlajsová hrající svoji druhou sezónu stejně jako třetí Kateřina Štoková.

PořadíHráčkaBody
1. místoJana Kozlíková213 b.
2. místoMiroslava Šlajsová109 b.
3. místoKateřina Štoková83 b.

Nejlepší pingpongisté

Sedmička hráčů ping-pongu se zapojila do Letní sezóny. Ženy se tentokrát znovu do ligy neodvážily.

Nejlepším hráčem v Letní sezóně byl nováček v našich vodách Jan Mudra. Druhé místo obsadil vítěz Podzimní a Jarní sezóny Miroslav Zicha. A na stupně vítězů v sezóně se dostal také Jan Pražan, druhý na jaře a na podzim.

PořadíHráčBody
1. místoJan Mudra212 b.
2. místoMiroslav Zicha183 b.
3. místoJan Pražan162 b.

Vyhlašujeme nejlepší hráče ročníku a losujeme

Všem moc gratulujeme k umístění na bedně v Letní sezóně. Vyhlášení nejlepších hráčů celého ročníku proběhne na v pivovaru Purkmistr ve čtvrtek 18. října.

Hráči, kteří hráli všechny tři sezóny v ročníku 2018 (Podzimní 2017, Jarní 2018 a Letní 2018), budou zařazení do slosování o hlavní ceny. Ti, kdo se umístili na předních místech v žebříčku v jednotlivých sezónách mají větší šanci na výhru.

vl-petr.jpg

Petr Lundák, správce ligy v Plzni

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody