Načítám…
Střídání stráží v Praze

Střídání stráží v Praze

14. října proběhnul poslední turnaj singlů pod mojí organizací, na kterém se opět sešla prima parta.

Začátečníci & mírně pokročilí

Tato skupinka měla dorazit v počtu 24 lidí, což by vyšlo krásně na 2 pavouky, nicméně těméř vždy se najde někdo, kdo člověku zkazí radost. Jinak tomu nebylo ani teď a nakonec se hrálo v 23 lidech.

Ženy tu chválím často, protože pravidelně dosahují krásných umístění, nicméně si to neodpustím ani tentokrát. Opravdu úžasný výsledek se podařil Lucce Kolesníkové, která skončila na celkovém 2. místě!!! Nestačila pouze ve finále na Lukáše Voborníka. Podobně zazářila i Lenka Nedvědová, která se dostala do boje o třetí místo s Petrem Hronem. Lenka bojovala statečně, ale Petr nakonec zvítězil. 3. nejlepší ženou byla Terka Polláková a v mužích se na 3. místě umístil na poseldní chvíli přihlášený Mirek Toman.


Středně pokročilí

Středně pokročilí drželi partu s předchozí skupinkou a taktéž dorazili místo 24 ve 23. 

Zde jsme měli jednu jedinou odvážnou ženu, a to Katku Maťkovou, která si kromě ocenění zlaté ženy odnesla i titul královny žumpičky.

V mužích se ve finále utkal Adam Levý s Honzou Lubeníkem. Adam jako vždy potvrdil, že ve středně pokročilých je vždy velkou výzvou pro ostatní a domů si odvezl zlato. O třetí místo se utkali Kuba Havlas s Igorem Senajem, kteří hráli dlouhou a vyčerpávající bitvu, kterou nakonec lépe zvládnul Kuba.


Pokročilí

Mezi pokročilými jsme se bohužel nedočkali účasti ani jedné ženy, ale i tak složení bylo jako vždy velmi vyrovnané a mohli jsme se kochat kvalitními zápasy. Nejprve proběhla zahřívací kola v menším složení, aby bylo třeba o postup do finálové skupinky opravdu zabojovat. Následně se hrálo ve 2 větších skupinách o konečné umístění.

Nejvíce výher, setů a bodů nakonec urval Honza Macháček, stříbrnou medaili získal nováček Manuel Menzel a bronz čekal na Zdeňka Doležela.


Poděkování

Velká vděčnost patří nejen hráčům, kteří dorazili na mnou poslední organizovaný turnaj, ale i těm, kteří chodili na předchozí turnaje, vždy jsem si toho velmi vážila a za každého jednotlivého hráče jsem byla uprřímně ráda! :-) 

Velké díky patří i Ivce a Zdendovi, kteří mi dlouhodobě s turnaji pomáhali a bez nich by to bylo náročný a turnaj by neprobíhal takto parádně. 

Samozřejmě ani bez sponzorů by turnaj nebyl natolik atraktivní, tudíž i zde připomínám velké poděkování, že turnajům zachováváte přízeň a vzájemnou spoluprací stále můžeme hráčům nabídnout zajímavé ceny, pozornosti. Díky za výborná piva z Pivovar Moucha a vouchery na super zábavu v Lasergame MERCURIA.

Fotky z turnaje si můžete prohlédnout ve fotogalerii na Facebooku.

Příští turnaj

Nyní mi nezbývá nic jiného, než Vám všem popřát úspěšné a hlavně zábavné turnaje v dalších měsících pod vedením Adama Twardzika. Ať vás badminton ať už na turnajích, nebo v lize hlavně baví, naplňuje radostí, přinese nové přátelé do života a hlavně žádný úraz! :-) Adamovi přeji co nejplnější kapacitu turnajů, radost z organizace a spokojené hráče :-)

Další turnaj proběhne 28. října od 19 hodin na Hamru Braník, přihlášení tady.

Těším se opět v budoucnu, ať už jako oranizátor, nebo "jen" jako hráč na badmintonových kurtech :-)

Klára

Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody