Načítám…
Squashové déčko - Tomáš, kam se podíváš

Squashové déčko - Tomáš, kam se podíváš

V reportu se bude skloňovat jméno Tomáš. Kdo je na něj alergický, měl by přestat číst. Turnaje se zúčastnilo 14 borců. Více než třetina z nich se jmenovala Tomáš. Nebyl čas lámat si hlavu, kdo je kdo.

Hráčů bylo 14, Tomášů "pouze" 5

Velmi vydařený turnaj. Bohužel ideální "16" tentokrát nepadla. Mě přepadla zákeřná smrtelná nemoc na 7 - "rýmička". Libor se také musel ráno odhlásit.


Mezi 14 squashisty se však vyskytovala zvučná jména -  zúčastnil se zakladatel Vaší ligy Tomáš Reinbergr a zakladatel "Déček" Vaší ligy Tomáš Novák. Poté přišel poprvé také Tomáš Divák a ostřílení matadoři Tomáš Zahradník a Tomáš Hájek. To by byl výčet všech Tomášů. Herní systém byl jednoduchý. Každý musel hrát s aspoň jedním Tomášem. :)  


Trojice Tomášů prohrála v turnaji pouze s jiným Tomášem. To znamená, že Tomášové brali všechny medaile. 


Dušan Kotora si přišel pro čokoládu a pivo, jak je již jeho tradiční zvyk. Tentokrát to bylo za 9. místo, které vybojoval v týmovém Vaše liga souboji proti Lukášovi Kroftovi. 

V semifinále se potkali Tomášové (Novák a Divák) a Tomáš Reinbergr se Štěpánem Holubem. Po vyrovnaných bitvách se z postupu radovali Tomáš N. a Tomáš R. Tomáš D. sice prohrál, ale chuť si spravil v souboji se Štěpánem a zasloušeně bral bronz. 

Finálový tříseťák byl pastvou pro oči. Oba Tomášové si nenechali míček zadarmo, ale po třicetiminutách zvedl trofej, v podobě Bernardu, nad hlavu Tomáš Novák.  

Gratulace putují k:

  1. Tomáš Novák
  2. Tomáš Reinbergr
  3. Tomáš Divák   

9. Místo Dušan Kotora.

Poděkování 

všem hráčům za slušnou účast a sponzorům TecnifibreMercuria Laser GameBowling Radava a trenér squashe Lukáš Levinský za jejich poukazy do slosování.

Pozvánka

Příště Vás budu na kurtech čekat v NEDĚLI 27.10.2019. Registrace zde.

Doufám, že konečně se také uskuteční kategorie pro Začátečníky, Mirně pokročilé a pokročilé. ZDE

Sportu zdar, squashi zvlášť!

Kuba Strauss

Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody