Načítám…
Konečně byl zase slunečný den. Mnoho lidí to potěší, ale ne když organizujete turnaje mezi 4 stěnama! :)

Konečně byl zase slunečný den. Mnoho lidí to potěší, ale ne když organizujete turnaje mezi 4 stěnama! :)

Na večerní "Déčko" dorazilo více lidí než na odpolední turnaj. :) I v komornějším počtu si všichni zahráli. Dle výrazů po posledních zápasech snad více než dost. :) Prohraná sázka s Tomášem Novákem :( A máme nového partnera!

Novým partnerem je Samurai shot 

Samurai shot vyrábí nealkoholické energy drinky z Čaje a bylin. Skvělá nealko možnost na párty, která vás prostě nakopne. #Buďčistej



Chybička se vloudila   

Ještě jednou se omlouvám se moji pozvánku na Squashové turnaje v Praze. Omylem jsem ji odeslal na všechny hráče Vaší ligy. Chybama se člověk učí a opakovat se to nebude. Bohužel tato pozvánka stejně nazafungovala a ani náš turnaj kurty na Hamru nezaplnil. 

Komorní odpoledne ve 12

Na odpolední turnaj pro Začátečníky, Mírně a Středně pokročilé dorazilo 12 lidí. Dorazilo i pár začátečníků, kteří byli překvapení úrovní našich matadorů. Doufám ale, že si i přesto vydatně zahráli a získali cenné zkušenosti a uvidím je i příště! :)


Za 3 hodinky hotovo :)
Díky dostatečnému počtu kurtů nám turnaj velmi hezky utíkal. Po základních skupinách jsme měli jasnou finálovou 8 a žumpa skupinku o 3 hráčích. Ano, počítáte správně. Potkalo nás obnovené zranění kolene, takže jsme po základní skupině přišli o Kryštofa. Doufám, že se dá brzy do kupy a přijde nám to zase ukázat příště. Ale už bez zranění! 


Michael Kasl z dvojitého žumpa krále na bednu!

Ve skupince o 3 se bojovalo na 3 vítězné sety o Žumpa krále. Nakonec kraloval Dan Taylor, který si poradil po vyrovnané bitvě s Robinem Hrdinou a Radovanem Kopcem.


Michael Kasl na minulém turnaji ovládl žumpičku o 17. místo a díky divoké kartě také 9. místo. Tentokrát se v pavouku popasoval s nováčkem Tomášem Havlíčkem a Karlem Světlým a ve finále se potkal s Filipem Horkým, v turnaji se potkali podruhé. Poprvé ve skupině Michael vyhrál 2:1, Filip si z prohry vzal poučení a ve finále to Michaelovi oplatil a vyhrál!


Ocenit také musíme výkon Míši Vrbové, která měla na turnaji dvojitou podporu jejího fanklubu. :) Skončila na krásném 5. místě a zárověň prvním, mezi ženami. :) 


Vítězové a ohodnocení 

  1. Filip Horký & Míša Vrbová (5.)                  
  2. Michael Kasl
  3. Tomáš Kukaň

9. Místo obsadil Dan Taylor

Pozvánka na turnaj

Příště Vás budu na kurtech čekat v neděli 16.6.2019 ve 14.00. Registrace zde

Doufám, že se sejdeme opět ve větším počtu!:)

Prohraná sázka v rámci Déčka

S Tomášem Novákem, který se zúčastnil turnaje, tentokrát jako hráč, jsem se před turnajem vsadili, kolik bude hráčů. Já tvrdi, že více než 20 a stál si za svým tipem. Tomáš i přes sázku pozval squashity, kteří na naše turnaje běžně nechodí a za to mu mockrát děkuji. Bylo na co koukat. Vždyť nás navštívilo 5 hráčů elitní 100 žebříčku ČASQ.

Ještě ráno jsem si myslel, že mám sázku v kapse. Přihlášeno 19 hráčů, dohlásil se 20. Štěstěna je však vrtkavá a během pár hodin se lidé odhlásili a mělo nás být 17. Z ničeho nic se ale minutu před začátkem objevil Adam Čumpel, který se zapomněl přihlásit. Sázku jsem prohrál o 2 piva :) 


Favorité nezklamali

Po 2 předkolech jsme pokračovali v běžném pavouku a 2 poražení čekali na protihráče, se kterými vytvořili 2 skupinky a porvali se o 13. místo. Nakonec na 13. místě skončil Michal Kulhánek, kterému večer opravdu los nepřál.


Osm nasazených hráčů, dle žebříčku ČASQ, kteří všichni postoupili z prvního kola. Jediné škobrtnutí zaznamenal Dušan Kotora, který podlehl kolegovi z Vaše liga týmu Štěpánovi Janegovi. Další zápasy v hlavním pavouku již byly více než vyrovnané. Pro vítězství si nakonec prodrala cestu nasazená jednička Pavel Bodiš. Tomáš Novák se s ním ve finále pral, co to šlo, ale nakonec mu podlehl. Jeho hlavním úspěchem však bylo, že konečně porazil Vaška Uhlíře v semifinále.


V dolní části pavouku již Dušan Kotora nezaváhal a ovládl tak žumpičku. 

1. Pavel Bodiš                 

2. Tomáš Novák

3. Matěj Slabý

9. Dušan Kotora

Pozvánka na déčko

Příště Vás budu na kurtech čekat v NEDĚLI 16.6.2019. Registrace zde

Poděkování

všem hráčům za skvělou účast a sponzorům TecnifibreMercuria Laser GameBowling Radava a trenér squashe Lukáš Levinský za jejich poukazy do slosování.

A v neposlední řadě také Samurai shot.

Sportu zdar, squashi zvlášť!

Kuba Strauss


Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody