Načítám…
Medaile odvezli do Semil

Medaile odvezli do Semil

Březnový sobotní squash byl v komornějším počtu než bývá zvykem. I přesto věřím, že si všech 14 účastníků turnaj užilo. Pokud Vás zajímá, kdo medaile odvezl, čtěte dál!

Tentokrát nás bylo jen 14 

Třináct hráčů a jedna Lenka s podporou dcerky se zúčastnili sobotního turnaje. :) I přes tento poměrně nízký počet mě velice těší, že se zúčastnilo spoustu nováčku, kteří si turnaj doufám užili a přijdou i příště. Příští turnaj bude v NEDĚLI 14.4. od 14.00.

Tomáš Zahradník žumpakrálem

Po výkonech, které Tom předváděl ve čtvrtek na Déčku jsem ho bral jako jasného favorita. Na kurtech však byl i v pátek a v sobotu přišel poměrně "utahaný". Los mu také nadělil velmi těžkou skupinu a ani v pavouku k němu nebyl milosrdný.


I přesto, že Tomáš těšně vyhrál nad vítězem skupiny Jirkou Janatou, tak ještě těsněji skončil ve skupině až čtvrtý z pěti. V osmifinále se tak potkal s Lukášem Lamberským, který byl také nad jeho síly. Lukášovu jízdu zastavil až v semifinále první "Semilan" Jirka Janata. Ten se poté ve finále utkal s Tomášem Kučerou, který také dojel ze Semil. Jejich návrh vzít medaile a dohrát to doma jsem zamítl. :) Nakonec před zraky diváků vyhrál Tomáš, ale každopádně doufám, že oba uvidím příště v pokročilých. 

Na příští turnaj zvážím hrací systém, který navrhl Ondra Soroka. Na jeden set, do 6 bodů. V tom bude Ondra neporazitelný. :) 


Vítězové a ohodnocení 

  1. Tomáš Kučera & Lenká Kratochvílová (11.)                  
  2. Jirka Janata
  3. Lukáš Lamberský 

9. Místo obsadil Tomáš Zahradník.

Poděkování 

všem hráčům za skvělou účast a sponzorům TecnifibreMercuria Laser GameBowling Radava a trenér squashe Lukáš Levinský za jejich poukazy do slosování.

Pozvánka

Příště Vás budu na kurtech čekat v neděli 14.4.2019 ve 14.00. Registrace zde

Sportu zdar, squashi zvlášť!

Kuba Strauss

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody