Načítám…
Rychlá rota v akci!

Rychlá rota v akci!

Rychla rota na turnaji? To jsme se už opravdu zbláznili. A konečně přišly ženy na turnaj!

Rychla rota na turnaji? To jsme se už opravdu zbláznili. A konečně přišly ženy na turnaj – čímž je oficiálně vítám  a věřím, že teď na každém turnaji se objeví alespoň jeden zástupce něžného pohlaví, čímž nemyslím muže. Pardon pánové.

 Letošní rok squashových turnajů jsme zahájili velmi netradičně. Z celkového počtu 14 hráčů jsme měli 2 ženy, 2 cince, 2 hráče jako jednoho a jednoho organizátora. A kde se vzala rychlá rota?

Jeden z hráčů mi bohužel zapomněl nahlásit, že přijde jeho kolega a tak by nás byl lichý počet. Naštěstí zde ale hráli od 17:00 Richar s Rostou ligový zápas, které jsem přemluvil aby se přidali. Protože ale byli unavení přemluvil jsem je aby hráli jako jedna osoba. Zkrácením svých jmen dostali přezdívku rychlá rota. Obsadili krásné 11 místo.

Obě ženy k nám na turnaj přijeli z z Plzně stejně jako Ondra Zelenka, který obsadil 5 místo. takže je teď na čase abychom se i my přijeli podívat na turnaj do Plzně. Že Pražáci? Ukážeme v únoru jak se hraje squash?

 Zde na fotce vidíte souboj o místo u stolu  během čekání na zápas.

Kdo to měl ale nejdále na kurty? Asi Jan Čížek ,původně chorvat, žijící v ČR, ale  jeho rodina pocházela z jižní afriky. No schválně jestli uhodnete podle úvodní fotky o koho se jedná.

Semifinále pak patřilo Petrovi a již právě zmíněnému Honzovi.  Gratulujeme Petrovi ke třetímu místu.


Ve finále se pak utkali Pavel Kamir a Michal Kulhánek. Michal vybojoval první místo .Gratulujeme.


Více fotek pak můžete vidět na Facebooku v galerii a sclé vysledky pak najdete na webu akce.

No a na co se těšit na příštím turnaji?

Opět bude koláč, donesu testovací rakety a věřím že přijde rychlá rota a budeme se opět těšit z přítomnosti dam! Tak poslední pátek v měsíci na Strahově od 18:00. Přihlašovat se můžete zde - Sportu zdar :-)

 

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody