Načítám…
Renča Vacíková vítězí celkově

Renča Vacíková vítězí celkově

První celkové vítězství z pingpongových turnajů získala Renča Vacíková. Ve finále na ni nestačil Oleg Machněv.

Prosincový pingpongový turnaj VAŠÍ LIGY přilákal skvělou účast 30 hráčů. A nadprůměrné bylo také ženské zastoupení, když hrálo 5 žen. Hráči a hráčky se nejprve střetli ve skupinách. Nejlepších 16 pak hrálo horního pavouka. Zbytek si zahrál o titul "žumpakrále". Z něj se mohl radovat Lukáš Jandík, který byl jedním z mnoha nováčků na turnaji. Ve finále "žumpičky" porazil Michala Parouse.


V základní skupině zaskočil Peter Hoang jednoho z favoritů turnaje Olega Machněva a dokázal ho porazit. Petra za odměnu čekal příznivý los druhého nasazeného a dokráčel až do semifinále. Tam byla nad jeho síly Renča Vacíková. V druhém semifinále potkal Lev Shults již zmíněného Olega Machněva. Ten se po prohře ze skupiny oklepal a možná trochu překvapivě Lva v semifinále porazil poměrně hladce 3:0 na sety.


Také ve finále to vypadlo, že bude jasnou záležitostí pro Olega. Renča Vacíková však dokázal obrátit nepříznivý stav 0:2 ve svůj prospěch a poprvé dokázala zvítězit v celkovém pořadí pingpongového turnaje VAŠÍ LIGY. Druhá skončila Kristýna Šloufová, která se také neztratila v mužské přesile a skončila na celkovém 20. místě. Ze třetího místa se mohla radovat Veronika Nováková, která tak během jednoho dne dokázala po druhém místě z dopoledního squashového turnaje získat druhou medaili.


V zápase o celkové třetí místo vyhrál Lev Shults nad již zmíněným Petrem Hoangem. Oba však získali medaili za umístění mezi nejlepší trojicí v mužské kategorii.


Díky všem, kteří na turnaj dorazili. Věřím, že si všichni skvěle zahráli a na viděnou se budu těšit v sobotu 10. února.

Sportu zdar,

Petr

Tomáš Reinbergr
Petr Lundák Správce ligy a vrchní běhna

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody