Načítám…
Když rozhoduje jeden bod

Když rozhoduje jeden bod

V pátek 14.9. se na Hamru opět rozjely úspěšně pingpongové turnaje. Na první zářijový turnus po letní pauze dorazilo 18 mazáku a 1 mazačka, a panovala pořádná pinčesová pohoda, jako tenkráát. :)

Kdyby, kdyby, kdyby..

oblíbený slovní obrat každého sportovce, co přijde domů a musí čelit zvídavým otázkám, tak jak si dopadl? To se vždycky najde faktorů, které stály v cestě. Tentokrát zmíním já jednu organizační kuriozitu. Celé turnajové dění bylo do značné míry ovlivněno dvěma těsnými skupinami, kde rozhodoval pouhý bod.. a teď si představte. Kdyby Jarda Puk získal o jeden bod více, mohl to být právě on, kdo by pravděpodobně usiloval o medaili. Dobře pro Honzu Pražana, kterému se podařilo dostat do nejlepší turnajové čtyřky. Ta samá situace nastala pro Marka Davida, nováčka, který byl jednoznačným překvapením turnaje. I jemu bohužel uteklo prvenství ve skupině o bodík a tak lepší část pavouka spadla Honzovi Mudrovi, obhájci minulého titulu pingpongové krásy.. Jó, je to jedno velké kdyby, všechno totiž mohlo být jinak!


Finálové napětí

Do finále se tak dostali dva favoriti, byť tam určitě cítíte to kdyby, kterými byl Marek Dlask a Honza Mudra. Po strhujícím boji, plným napětí, hromového ticha v publiku čekajíc na zvrat v dějství, se nakonec štěstí usmálo na Marka. A zde je video záznam z posledního třetího setu, kde se lámal chleba. Mrkni zde.

Sláva vítězům, čest poraženým

  1. Marek Dlask & Blanka Brožová
  2. Honza Mudra
  3. Honza záleský



Poděkování 

všem hráčům za skvělou účast a také sponzorům TecnifibreMercuria Laser Game a Bowling Radava za jejich skvělé zdarma poukazy do slosování.

Příště za měsíc 19.10. 

Hlásit se můžeš zde.

POZOR - přihlášky do podzimní sezóny VAŠÍ LIGY

Více informací zde.

Pinecu zdar!
Tomáš Novák


Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody