Načítám…
Přišla zase žena - dala nám pěkně zabrat. Martin hledá soupeře :)

Přišla zase žena - dala nám pěkně zabrat. Martin hledá soupeře :)

Denisa Pelešková se po roční pauze zúčastnila turnaje - aby se rozehrála. Skončila 3., protože v semifinále potkala Martina. Tomu musíme sehnat někoho, kdo mu dá pořádně do těla. :)

Kategorie Středně pokročilí, mírně pokročilí a začatečníci opět nebyli.

Příště turnaj opět bude v neděli 22.9. od 14.00. Pokud je problém s nedělním termínem, určitě se ozvěte a změním to zpět na sobotu. Nicméně doufám, že se konečně zase setkáme! Budu se na Vás těšit!

Nedělní déčka opět v neděli 22.9. od 19:00

Pevně doufám, že se opět dočkáme dámské účasti. Tentokrát dorazila Denča, která se vrátila po zranění. Nebýt Martina Nguyena, tak nás asi všechny porazila. :) Věřím, že to bude motivací pro další squashistky, které si chtějí vypilovat hru. 

Stále platí sleva 50,- pro hráče, kteří se přihlásí do úterního večera.

Abych se vyvaroval nedostatku kurtů a nečekaným změnám v počtu účastníků, zavedl jsem akční cenu pro brzy přihlášené. Dneska se mi přihlásilo "jenom" 6 lidí. Doufám, že to do příště ještě zlepšíme. 

Dneska 17 hráčů a bylo na co koukat!
Vymyslel jsem systém, aby si Alen zahrál, přestože si vytáhl černého Petra a prohrál v předkole. Skupina o 13.-17. místo měla překvapivého účastníka, který ji nakonec vyhrál a odnesl si domů čokoládu. Dušan Kotora (Vaše liga tým), většinou bojuje o přední příčky, ale dnes nestačil na Denisu Peleškovou, ani na Lukáše Kroftu (Vaše liga tým) a musel bojovat o 13. místo.


Lukáši Kroftovi nevyšlo první kolo, ačkoliv měl silnou podporu v Denče. Poté ovšem posbíral všechno své squashové nadání a dokázal si se všemi poradit. Obsadil tak krásné 9. místo. 

Denisa na bedně.

Denča celým turnajem procházela hladce. Dokud nenarazila na Martina Nguyena, který celý turnaj ovládl. Ve finále porazil Michala Kulhánka, kterému celý turnaj výborně vyšel. Denisa nakonec skončila na 3. místě, ale brala zlatou medaili za ženskou kategorii. :) Gratulace! 

Ocenění a gratulace

  1. Martin Nguyen
  2. Michal Kulhánek
  3. Denisa Pelešková

9. Lukáš Krofta

13. Dušan Kotora

Pozvánka na déčko

Příště Vás budu na kurtech čekat v NEDĚLI 22.9.2019 v 19:00. Registrace zde

Pozvánka na squash pro každého

Příště Vás budu na kurtech čekat v NEDĚLI 22.9.2019 v 14:00. Registrace zde

Poděkování

všem hráčům za skvělou účast a sponzorům TecnifibreMercuria Laser GameBowling Radava a trenér squashe Lukáš Levinský za jejich poukazy do slosování.

Sportu zdar, squashi zvlášť!

Kuba Strauss


Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody