Načítám…
Kolář poprvé vítězí

Kolář poprvé vítězí

Na svém 18. turnaji VAŠÍ LIGY si připsal své první turnajové vítězství Karel Kolář. Jak se zrodilo?

Celkem 13 hráčů si našlo cestu na říjnový turnaj VAŠÍ LIGY v Plzni. Tentokrát po dlouhé době chyběly ženy. Snad tedy příště to zase bude pestřejší :)


Hráči byli rozděleni do 4 skupin a nejlepší 2 z každé skupiny postoupili do čtvrtfinále. Postup ze skupiny si bez problémů zajistili všichni favorité. A ti kdo zvítězili ve skupině, šli dále i ve čtvrtfinále. Následně se v prvním semifinále se potkali Jiří Egermaier a Martin Šmejkal ml. A z vítězství se radoval druhý jmenovaný.


V druhém semifinále prokázal větší formu Karel Kolář, který přehrál poměrem 2:0 na sety Tomáše Holuba.


V duelu poražených semifinalistů se utkali tradiční účastníci našich turnajů. Pro Jiřího Egermaiera to byl turnaj VAŠÍ LIGY s pořadovým číslem 63 a pro Tomáše Holuba 57. Z bronzu se nakonec radoval o 6 turnajů zkušenější Jirka.


Finále se hrálo na 3 vítězné sety. A Martin Šmejkal s Karlem Kolářem si je hodlali na plno užít. Martin vedl 2:0, ale Karlovi se povedlo vývoj utkání otočit a zvítězil 3:2. Oba kluci měli matchball a nakonec Karel zvítězil nejtěsnějším možným rozdílem o 2 míčky.


Ještě doplním, že žumpakrálem jsem se stal já sám :)

Díky všem, kdo dorazili. Jsem rád, že zavítali staré známé tváře i nováčci. Na viděnou se budu těšit v prosinci na posledním letošním turnaji.

Petr

Petr
Petr Lundák - správce ligy v Plzni

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody