Načítám…
Devítihodinový turnaj si zahrálo 64 šikovných hráčů

Devítihodinový turnaj si zahrálo 64 šikovných hráčů

Tři kategorie, 64 hráčů a hráček se vystřídalo na sobotním turnaji v hale Sprint. Každá kategorie přinesla něco zajímavého, co, to se dočtete v článku. Celkově to byl ale moc príma den. :-)


Singly - Začátečníci a mírně pokročilí

Desátá hodina je za námi a začínáme. 24 hráčů se postavilo na kurty, třeba jako Klára Talášková, náhradnice, na kterou se usmálo štěstí a den před turnajem se uvolnilo místo. 

Turnaj měl i mezinárodní zastoupení, jedním z nich byl hráč z Malajsie Brian Lee, který teda pracuje v současné době v Brně . Jeho výskok vypadá docela profesionálně, co myslíte? :-)


A tady jsou vítězové první kategorie: zleva Michal Klimeš (2.), Jana Ostraková (1.), Patrik Huňka (1.), Jan Jelínek (3.), Nikol Pastorková se synem (2.) a Klára Talášková (3.). Celkové výsledky jsou zde.


Čtyřhry

Kluci veselá kopa se jmenují "Gopalíci" a jsou to Jirka Slavíček a Pavel Ženatý. Pavel dřív hrával s Radkem Chrápavým, který ho ale vyměnil za Frantu Čapku, takže mezi klukama je teď "zdravá" rivalita a pošťuchování. :-) A všimněte si na lavičce vysmáté fanynky Zdeničky. :-)

Podle názvu týmu Indian tigers je jasné, že se jedná o Indy. Nebyl to jediný tým z Indie, další se jmenovali "Bystrc", (pro mimobrněnské je to městská část) což když jsme vyvolala tým Bystrc, nikdo moc nečekal, že to budou indičtí kluci. Jako Bystrčáci moc nevypadají. :-) 

A tady tři nejlepší týmy: zleva tým JIRO ve složení Roman Jedlička a Jirka Fajkoš (stříbro), Mandarinky ve složení Tonda Hráček a Jirka Andrle (zlato) a Indian tigers ve složení Dharma Vatsan a Venkatachalam Valliappan (bronz). Celkové výsledky jsou zde.


Singly - Pokročilí

V lize máme dva hráče badmintonové ligy se stejným jménem Jiří Petřek. Už se mi i stalo, že jsem si psala s Jirkou Petřekem a zjistila jsem, že na turnaj jde druhý Jirka Petřek. Toto je jeden z nich. :-)

Pokročilý hráč s nejlepší fyzičkou je na 100% Michal Jünger (celkově 5.)

A tady vítězné spokojeně vypadající trio zleva Michal Janotka (2.), Tomáš Lednický (1.) a Michal Petřík (3.).

A nakonec ještě všechny tři kategorie pohromadě jako jedna "hic parta i s ratolestmi". :-) Věřím, že se tam najde každý. 

Začátečníci a mírně pokročilí

Čtyřhry

Pokročilí


Mějte se krásně a v prosinci se zase s Julinkou moooc těšíme. :-)

Terka Navrátilová - správkyně ligy v Brně


Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody