Načítám…
Levý, Nguyen a Zieglerová vítězi říjnového turnaje!

Levý, Nguyen a Zieglerová vítězi říjnového turnaje!

Ani prázdniny nás nezastaví aneb říjnový turnaj dvouher

tři dny před turnajem vypadala účast ne příliš optimisticky. Naštěstí i přes nepřízně státního svátku se nás slezlo tak akorát, abychom turnaj mohli uspořádat!


Jednalo se o první turnaj po Klárce, tak je super, že se nemuselo rušit. :)


A teď již k výsledkům.


V začátečnících přišly o první místo bojovat dvě ženy a to konkrétně Jana Zárybnická a Oli Zieglerová. O trochu lépe se dařilo Oli a tak si připsala vítězství.


V mužích bylo na viděnou celá řada vyrovnaných soubojů.

Z této přestřelky vyšel na třetím fleku Michal Geyer. Finále se odehrálo mezi Michalem Bartákem a Davidem Nguyenem. Vítěz může být jen jeden a tentokrát to byl David.



Ve středně pokročilých se sešlo nakonec 14 hráčů.

Své si řekla početná francouzské skupinka, která rozhodně nebyla do počtu. Na třetí místo se vyšplhal dokonce velvyslanec země galského kohouta Aurelien Gaillard. Jeden set od vítězství skončil Sigi, pro kterého se jednalo o první medaili, která dokonce mohla mít nejvyšší cenu. Zvítězil ovšem Adam Levý, který zvítězil také poprvé. 


Co by to byl za turnaj bez našich hvězdných partnerů, konkrétně pivovaru Moucha a značce Yonex. Tímto moc děkujeme za poskytnutí cen a míčů pro turnaj.


Všem účastníkům nakonec děkuji a přeji příjemný začátek týdne. Kdo by chtěl budu se na něj opět těšit na dvojboji(dvouhra, čtyřhra) o druhém listopadovém víkendu! :)


Sportu zdar,

Adam 





Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody