Loading…
Znovuobnovení Déčka na Strahově?

Znovuobnovení Déčka na Strahově?

Po dlouhé době se díky dostatečnému počtu hráčů podařilo obnovit kategorii D. A že se bylo na co koukat!

Celkově se účastnilo celého turnaje 13 hráčů,ale jen deset z nich si trouflo na kategorii D, která se počítá do národního žebříčků ČASQ. A dokonce se objevili o kvalitativně lepší účastnici turnaje:  Lukáš Dittrich, který je podle ČASQ registrován ve skupině C. Zároveň se ukázali úplně nové tváře, které překvapili svým výkonem, technickou hrou i sportovním nasazením. Určitě musím zmínit i pány z Plzně, kteří se přijeli podívat na výkon Pavla Hereina, který se objevil na minulém turnaji v Plzni. Že by revanš? 

Po úvodním rozlosování[klidně mi napište jak se vám líbili nové žetony? ;-)] nám vznikli v pátek 3 skupiny po 3 a jedna po 4. Vždy dva ze skupiny postoupili do horního pavouka a jeden do spodní žumpičky. Musím říct, že úvodní rozlosování do skupin přitahovalo kvalitativně stejné  hráče. Alespoň podle mého pocitu a aktuální tabulky VAŠÍ LIGY.

Možná proto mnozí, tabulkově silnější, sestoupili do spodní žumpy a jiní se přesunuli do horního pavouka. Ale po prvním úvodním kole bylo hned jasné,  jak se bude horní skupina vyvíjet. Bohužel hned v úvodním zápase  horního pavouka  blbě došlápl v souboji Lukášem Ditrichem Petr Špaček a musel tak odstoupit. Přejeme brzké uzdravení a rychlé načerpání sil na příští zápasy a turnaje.

V žumpičce, čti skupině, tohoto turnaje pak bojovali spolu Lumír Dul, Pavel Herein, Mirek Janů, Michal Černý a Petr Krejčí. Právě první a poslední  uvedení v tomto seznamu předvedli krásné výkony a věřím, že na přístím turnaji se probojují oba dva horního pavouka.

A jak dopadl tedy horní pavouk? V semifinále podlehl Lukášovi Marián, který tak obsadil 4té místo. Myslím, že oběma mohu gratulovat k umístění. 

Ve finále turnaje se pak potkal Pavel Kamír se Štěpánem Janegou, který si nakonec po velmi tvrdém zápase, plném překvapivých momentů,  odnesl první místo. Vítězům gratulujeme a všem děkujeme za účast.

Výsledky celého turnaje naleznete na webu akce. Body do žebříčku kategorie D budou zaspány přes ČASQ během příštího týdne. 

Nezapomínáme poděkovat i partnerům akce: společnosti futurento, která poskytla slosovatelný voucher pro účastníky turnaje.

Fotky z celé akce pak naleznete na Facebooku VAŠE LIGA - Praha: ZDE.

Přeji všem hezké jaro a budeme se opět těšit poslední pátek v květnu na kurtech Strahova. Přihlásit se můžete už dnes . I na kategorii D ;-)

The nearest similar event

Discuss the article

Please sign in to post your comments . Do not have an account on website? Sign up now!

Payment methods

Platební metody