Načítám…
Zahraj si na badmintonovém MČR

Zahraj si na badmintonovém MČR

19. Leden 2022

Mistrovství České republiky v badmintonu se letos uskuteční 20. - 22. května v krásných prostorách O2 universum. A VAŠE LIGA bude u toho. Čtyři vybraní hráči si zahrají jako předskokani nejlepším hráčům v Česku.

Badmintonové MČR v O2 universum

V květnu budou v O2 universum o domácí tituly bojovat nejlepší čeští badmintonisté. Poprvé v historii se mistrovství republiky uskuteční v takovýchto prostorách, kde se odehrál například tenisový Billie Jean King Cup v listopadu 2021.

„Rádi bychom pozvali rekreační hráče, aby se přišli podívat na nejlepší české hráče, protože vidět naživo závodní badminton na této úrovni je velkým zážitkem,“ Petr Koukal

Tohle se nepovede každý den. Uvidíš v akci nejlepší české borce. Bude hrát Jan Louda, který nedávno ovládl mezinárodní turnaj v Brně nebo Tereza Švábíková, která převážně trénuje v Dánsku. Ale představí se i nové české badmintonové talenty, jenž pomýšlejí na účast na olympijských hrách.

Vstupenky na mistrovství republiky 2022 je možné zakoupit přes ticketmaster.cz nebo v průběhu akce na místě o 10 % dražší. V pátek stojí vstup 300 Kč, o víkendu 400 Kč/den. Na všechny dny za výhodnější cenu 850 Kč.

Zahraj si jako předskokan českým hvězdám

U mistroství republiky tentokrát nemusíš být jen jako fanoušek. Jak ti zní zahrát si přímo v O2 universum na stejném koberci, na kterém chvíli poté nastoupí finalisté mistrovství republiky?

Nemusí to být jen sen. Čtyři hráči VAŠÍ LIGY si totiž tento zážitek v neděli 22. května splní! Zahrají si miniturnaj (semifinále a finále) předtím než budou v akci ti nejlepší čeští badmintonisté pro rok 2022.

Jak je vybereme?

Jako předskokani na MČR se dostanou vítězové těchto čtyř "kvalifikačních turnajů":

  • 5. února: Praha (kategorie pokročilí) - Petr Svoboda
  • 12. března: Praha (kategorie pokročilí) - Jakub Švec
  • 2. dubna: Brno (kategorie pokročilí)
  • 9. dubna: Praha (kategorie pokročilí)

Aby se opravdu jednalo o reprezentanty VAŠÍ LIGY, je podmínkou, že se vybraní hráči musí zúčastnit alespoň jednoho kola VAŠÍ LIGY v letošním roce (leden-květen). Pokud vítěz "kvalifikačního turnaje" podmínku nesplní, bere místo předskokana další hráč v pořadí turnaje.


Co všechno předskokan získá?

  • Možnost zahrát si v O2 universum v neděli před hlavním finálovým programem MČR
  • Akreditaci na badmintonové MČR + jeden volný lístek navíc
  • Originální tričko VAŠÍ LIGY

Budu se těšit, že společně na MČR vytvoříme skvělou atmosféru nejen pro české hvězdy, ale i naše předskokany :)

Sleva na vstupné 20 %

Pro hráče VAŠÍ LIGY se povedlo domluvit slevu 20 % na vstupné. Stačí při koupi lístku zde zadat kód VASELIGA20. A pozor sleva platí jen od 22. března do 5. dubna.

Petr

vl-petr.jpg
Petr Lundák - Strážce spokojenosti v Plzni, Olomouci, Pardubicích, Mladé Boleslavy a vrchní běhna

Diskuze ke článku

Míra Hlavička
Míra Hlavička - A všichni mají možnost stát se registrovaným hráčem Českého svazu badmintonu a na to mistrovství se třeba normálně kvalifikovat bez nutnosti účasti ve Vaší lize....
1. února 2022, 20:18
Petr Lundák
Petr Lundák - Vidíš, tuhle možnost jsme tam neuvedli :) Asi by byla šance se tam dostat přes oblastní přebor, ale aniž bych chtěl hráče VAŠÍ LIGY podceňovat, tak nemyslím, že ta šance je úplně reálná :)
1. února 2022, 20:45
Vladimír Křivánek
Vladimír Křivánek - Hehe, zcela správně, v takovém případě bych rozhodně doporučil vybrat si nějaký menší kraj :)
27. února 2022, 19:04
Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody