Načítám…
Přihlašování do nové sezóny: Výzva 90 %

Přihlašování do nové sezóny: Výzva 90 %

5. Září 2019

Začalo přihlašování do podzimní sezóny. V ní jsme vyhlásili výzvu dosáhnout 90 % odehraných zápasů v lize. K tomuto cíli nám pomohou 4 novinky. Pomoz nám ji splnit a uvidíš nás trpět. Já například budu muset měsíc brzy vstávat a Šárka zazpívá koledu.

Výzva 90 %

Odehrávání zápasů a dobrá komunikace jsou základní kameny ligy. Doteď se odehrávalo cca 78 % zápasů, což není špatné, ale my chceme víc. Dlouhodobě se snažíme toto číslo zlepšit. Pojďme to vytáhnout na 90 %.

Teď proto přicházíme se 4 zlepšeními:

  1. Od října zavádíme tzv. Malou skreč. Těm, kteří nenavrhnou do 5. dne kola žádný termín ani nenapíší omluvu, se zapíší výsledky s:3 a to hned 6. den. Potom je ještě možné se soupeři dohodnout termín a výsledek upravit. Ale zodpovědnost je na hráči, který do 5. dne v měsíci nekomunikovali. Pokud se to nepovede, na konci měsíce se malá skreč změní na velkou. O toto opatření si řekli sami hráči. Nebaví je totiž nahánět hráče v posledních dnech kola.
  2. Již nějakou dobu je možné dát si v lize na měsíc pauzu - kvůli nemoci, dovolené či jiným důvodům. Hráče vyřadíme z ligy a po měsíci znovu zařadíme zpět. Dříve bylo nutné měsíc proskrečovat.
  3. Odteď budeme ještě přísněji sledovat nekomunikující či skrečující hráče a budeme je nemilosrdně vyřazovat z ligy. Tím zvýšíme kvalitu těm komunikujícím.
  4. Stále zpříjemňujeme domlouvání zápasů. Zavedli jsme Plánovač zápasů na příští měsíc, systémovou možnost vícezápasů, export do kalendáře a další vychytávky vedoucí k brzkému vypsání termínů a odehrání zápasů. Více o novinkách, které jsme spustili od září zde.

Tímto tě vyzýváme - pomoz nám odehrávat zápasy. Proč? Užiješ si to víc a zlepšíš zážitek z ligy všem soupeřům. A navíc...

Uvidíš náš tým trpět.

V týmu jsme si vymysleli úkoly, které nesnášíme. Které nám nahánějí hrůzu. Pokud se hráčům podaří splnit výzvu 90 % odehraných zápasů v podzimní sezóně 2019, tak my vás pobavíme našimi výzvami. A které to jsou?

  • - budu vstávat měsíc v 6:00 a půjdu se vykoupat do Vltavy. A to v zimě.
  • Petr - dá si únor bez kapičky alkoholu.
  • Kuba - poběží půlmaraton VAŠÍ LIGY.
  • Terka - týden si nedá ani kafe. Zní to jako pohoda, ale věřte, že Terka ho má hodně ráda.
  • Šárka - natočí video, jak zpívá Tichou noc. Její traumatická vzpomínka na hudebku na základce.
  • Vojta - poběží půlmaraton VAŠÍ LIGY s klávesnicí v ruce.
  • David - bude měsíc vstávat v 6:00 a udělá vždy 30 kliků.


Proč hrát na podzim?

Podzimní sezóna je první sezónou ročníku. Pokud poté přidáš jarní a letní část, tak se zapojíš do celoročního slosování o skvělé ceny!

  1. loni hrálo více než 1900 hráčů a hráček
  2. každý měsíc tě čekají 4 vyrovnané zápasy
  3. jestli začínáš, zařadíme tě hned od začátku do skupiny přibližně odpovídající tvé úrovni

Chci se přihlásit


Proč začít v říjnu a ne až v listopadu či později?

Startovné na celou sezónu je výhodnější. Zaplatíš 555 Kč, hraješ 4 měsíce.
3 měsíce stojí 500 Kč, 2 měsíce 400 Kč a 1 měsíc 300 Kč.

Nemůžeš hrát celý podzim?

Jsi měsíc pryč? Jednoduše si nastavíš pauzu a odehraješ jen část sezóny. Díky žebříčkovému systému tě můžeme snadno zmrazit.



Měsíc na zkoušku.

Ti, kteří budou ligu zkoušet poprvé, si mohou první měsíc vyzkoušet za 55 Kč. Když je liga chytne, doplatí 500 Kč a odehrají celou sezónu.

Přihlas se do 30. září!

Jak se přihlásit?

  1. V horní zelené liště klikni na Sporty a města a vyber si svou ligu
  2. Klikni na přihlášení (ti, co ještě nehráli, mají možnost zvolit měsíc na zkoušku za 55 Kč)
  3. Dobij peníze - ihned kartou, paypalem nebo převodem a přihlas se
  4. Počkej do 2. 10., kdy ti v e-mailu přistanou soupeři


Tak neváhej a pojď do toho s námi! Přihlas se, splň výzvu a pobav se, až budeme plnit naše výzvy my.

Tomáš Reinbergr

Tomáš Reinbergr - zakladatel VAŠÍ LIGY

Diskuze ke článku

Roman Zajac
Roman Zajac - o účasti bude rozhodovat počasí, ceny v halách jsou vysoké, okrajové studené hodiny se jen málo přibližují cenám pronájmu za venkovní dvorce, bude liga čtyřher i v Plzni? Spíš asi dojde na dvojzápasy dvakrát na jeden set, než na prodloužená dvouhodinová utkání na dva až tři sety s volnou výměnovou dohrávkou.
15. září 2019, 22:35
Petr Lundák
Petr Lundák - Romane, díky za dotaz. Ligu ve čtyřhrách v Plzni zatím v plánu nemáme. Až bude v singlu přes 50 hráčů, zkusili bychom i debly.
18. září 2019, 20:56
Vojta Lejsek
Vojta Lejsek - Hele, vaše sebetrýznění zní super, ale ačkoli má silně vyvinutou škodolibost, tak nějak mám pocit, že z toho nebudu mít ten zážitek :-) Ale což tak nastavit systém čistě ekonomicky - pokud nedodáte slíbené 4 protihráče (no dobře, tak aspoň 3 -. prostě pokud někdo bude mít více než jedno 3:S a zároveň žádné S:3 nebo S:S), tak vrátíte do peněženky část startovného na daný měsíc. Jako uživatel bych z toho měl dva základní pocity - že se sami motivujete, aby toho bylo odehráno, co nejvíce, a za druhé, že když nedodáte objednané, tak automaticky vrátíte část platby. To mi přijde fér (a to píšu jako hráč, který neodehrané zápasy nevnímá jako zásadní problém, protože asi za 5 let se mi stalo myslím jen jednou, že jsem neodehrál víc než jeden zápas).
17. září 2019, 22:03
Petr Lundák
Petr Lundák - Vojto, díky za podnět. Máme v budoucnu v plánu něco na ten způsob, co navrhuješ. Za každý zápas, který ti někdo skrečuje, bychom dodali jiného soupeře. Co si myslíš o takovém způsobu náhrady? Co se týče zážitku z našeho sebetrýznění, vše poctivě zdokomentujeme :) Na Kubův půlmaraton se můžeš případně stavit mrknout osobně! :)
18. září 2019, 20:54
Vojta Lejsek
Vojta Lejsek - Jakože si objednám u tebe Plzeň a místo toho mi Kuba přinese Braník? Víceméně je to řešení, platím vám za 4 soupeře, jen mi teď úplně není jasné, jak toto zařadit do toho systému ligy.
19. září 2019, 11:20
Petr Lundák
Petr Lundák - Až to budeme mít více připravené, tak představíme. Ale spíš to bude tak, že místo Plzně dostaneš jinou Plzeň :)
20. září 2019, 08:36
Jakub Hojer
Jakub Hojer - Co se mnou furt máte? :-o Za všechno špatný přece může Kalousek, ne já! :-D
29. září 2019, 09:25
Vojta Lejsek
Vojta Lejsek - no já za trest měl teď špatnou skupinu a jestli jsem výše psal, že za 5 let jsem jen jednou měl 2 skrečující soupeře, tak teď jsem měl rovnou 3.
2. října 2019, 14:45
Roman Zajac
Roman Zajac - myslím že není úplně fér tlačit organizátora do kešbeku za neodehrané zápasy skrečí, když je na vině hráč, který se na domluvený zápas nedostaví nebo z jiných důvodů nesehraje. To bych asi řešil asi pokutou z e-peněženky do e-peněženky mezi hráči 555 Kč \ 4 zápasy tj. 140 Kč za každý nesehraný skrečovaný zápas + výsledek 6:0 a tím pádem i body pro vítěze skrečí. V případě že se přihlásí do tabulky pouze 3 hráči nebo to tak vyjde při nasazování do lig určitě se dá hrát minitabulka s odvetou ve třech hráčích, tzn. dva krát dva zápasy (4). To by se dalo uplatnit i ve vyšších ligách kdy by do nich nikdo nepostupoval v případě nižího ratingu jinak postupujících hráčů nižšího ratingu, tkzv. 'pro toto kolo' je nejvyšší liga uzavřená, jelikož žádný z postupujících hráčů nezaregistroval ratingový posun k hráčům vyšší ligy a nezmenšil tak výkonnostní mezeru potřebnou ke kvalifikaci a postup do vyšší ligy. Tzn. že i v případě umístění na 1.2. místě by ještě neznamenal automatický postup a umístění na 4.5.(6.) místě ještě neznamenal nutně sestup. V zimní přípravě se dá očekávat odliv kvality i kvantity, myslím, že budeme rádi za pár singlů a deblů třeba i ve formátu daviscupu 2+1 nebo Lavercupu x+x.
18. září 2019, 19:36
Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Další podobné články

Na čem ve VAŠÍ LIZE makáme? Srpen 2019: Export do kalendáře + vícezápasy
Na čem ve VAŠÍ LIZE makáme? Srpen 2019: Export do kalendáře + vícezápasy
21. Srpen 2019
  • 9 komentářů

Na lize se snažíme stále makat dle vašich přání. Co nového jsme zlepšili poslední dobou? Export do kalendáře, co mě v nejbližší době čeká, omluva na příští měsíc atd. . Na co se chystáme dále? Nejen na webu, ale i v další práci kolem ligy.

Platební metody

Platební metody