Načítám…
Vyhlašovačka nejlepších v Olmiku

Vyhlašovačka nejlepších v Olmiku

Konec září znamená ve VAŠÍ LIZE konec ročníku a jako každý rok jsme během října vyhlásili nejlepší hráče a hráčky v olomoucké badmintonové lize. Tentokrát se vše odehrálo na první turnaji v SK Véska.

Nejlepší v ročníku 2018

Olomoucká badmintonová liga je třetí největší badmintonovou ligou v rámci badmintonových lig VAŠÍ LIGY po pražské a brněnské. Celkem se do ní v ročníku 2018 zapojilo 61 badmintonistů (z nich 10 žen).

Nejlepší trojice mužů v ročníku 2018 byla ve stejném složení jako v ročníku předchozím. S tím rozdílem, že tentokrát zvítězil loni druhý David Vaněk. Na obhájce loňského vítězství Petra Doležala zbylo tak až druhé místo. Svoji třetí loňskou pozici obhájil Libor Mžik.

IMG_5638.JPGIMG_5626.JPG

Mezi ženami byly také známé tváře. Vítězkou se stala druhá z loňska Nikol Pastorková. Naopak obhájkyně loňského prvenství Marta Ondrušáková se musela spokojit s místem třetím. Mezi ně se dostala Dagmar Skřivánková Ištvánková, která se do VAŠÍ LIGY zapojila před rokem v létě.

IMG_5633.JPG

Za krásné designové omotávky, které teď budou zdobit rakety nejlepších hráčů děkujeme Omotávky na rakety. A za poháry děkujeme každoročnímu dodavateli našich pohárů společnosti Garko.

IMG_5607.JPG

Gratuluji oceněným hráčům v ročníku 2018. Všichni byli uvedeni do Síně slávy. Všem hráčům ligy přeji hodně kvalitních a zábavných zápasů v ročníku 2019!

vl-petr.jpg

Petr Lundák, správce ligy v Olomouci

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody