Načítám…
Vítej zlatý hattricku

Vítej zlatý hattricku

Martin Regner dokázal zvítězit ve třetím turnaji VAŠÍ LIGY v Plzni v řadě. Další medaili bere Tomáš Holub.

Ideální turnajový počet 16 hráčů a hráček se sešel na Doubravce v sobotu 11. února. Hráči se nejprve střetli ve skupinách. Nejlepší 2 pak postoupili do horního pavouka a třetí a čtvrté čekala žumpička.


Všichni 4 nasazení svou roli favoritů splnili. Nejvíce se ale nadřel Martin Janečka. Na prvním až třetím místě ve skupině C totiž hráči měli shodně 2 remízy a 1 vítězství. O postupujících tak rozhodovat skóre ze vzájemných zápasů. Černého Petra dostal Pavel Kamír, který o 1 míček nepostoupil. Alespoň si ale spravil chuť v žumpičce, kterou opanoval.


Všichni favorité si pohlídali postup do semifinále. Překvapivě se nejvíce nadřel vítěz předchozích 2 turnajů Martin Regner. Ten nakonec porazil poměrem 2:1 na sety Jakuba Pische, který na náš turnaj přijel vůbec poprvé a cestoval až z Litvínova. Jakub pak vše vyhrál a bral páté místo.


V prvním semifinále to byla jednoznačná záležitost ve prospěch Martina Regnera. Tomáš Holub tak mířil do boj o bronz. V druhém semifinále to bylo napínavé do posledního bodu. Nakonec v koncovce třetího setu zvítězil o 2 míče Martin Janečka nad Jiřím Egermaierem. Oplatil mu tak porážku z finále z února 2022.


Překvapivý obrat z 0:1 na 2:1 předvedl v zápase o třetí místo Tomáš Holub a stejně jako v prosinci získal bronz. Ve finále to byla poměrně jednoznačná záležitost ve prospěch Martina RegneraMartin Janečka tedy znovu po roce vybojoval z plzeňského turnaje stříbro.


Mezi ženami byla stejná sestava jako v prosinci, ale pořadí se úplně promíchalo. Tentokrát zvítězila Eva Janečková, která jako jediná postoupila mezi nejlepší osmičku turnaje. Stříbro brala Eva Zámečníková a bronz získala díky výhře v posledním zápase Jana Bednaříková.


Díky všem účastníkům turnaje, že dorazili a vytvořili příjemnou atmosféru během celého turnaje. Přeji brzké uzdravení Honzovi Bendovi, který si podvrkl kotník. A budu se těšit na viděnou na dalším turnaj v sobotu 1. dubna. A ne, není to apríl :)

Petr

Petr
Petr Lundák - správce ligy v Plzni

Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody