Načítám…
V Praze o hodinu dřív do postele

V Praze o hodinu dřív do postele

Po dlouholeté tradici došlo k časové změně turnaje o celou hodinu dopředu. Jak se s tím vyrovnali účastníci a jak celý turnaj probíhal? Pojďme si to připomenout v reportáži :-)

Začátečníci & mírně pokročilí

Tato skupinka měla dojít v počtu 24, což by krásně vyšlo na 2 pavouky, nicméně radost mi překazil pár minut před začátkem turnaje Michal Gergel. Jak říkám vždy, tak i tentokrát se to potvrdilo to, že hvězdy chodí vždycky pozdě. Michal tudíž nezaváhal a z turnaje si odvezl zlatou medaili! Během gratulace jsem Michalovi připomněla, že příště už ho pustím jedině do středně pokročilých. Krásné druhé místo vybojoval Martin Soušek, velká gratulace! V boji o třetí místo se utkal Petr Velička s Luckou Kolesnikovou. Musím říct, že ženy mi poslední turnaje dělají opravdu radost, jelikož pravidelně obsazují medailová místa, což platilo i tentokrát a Lucka vybojovala celkově třetí místo a v ženách tak získala zlatou medaili.

Nedaleko za Luckou se v celkovém pořadí umístila Olina Ziglerová na krásném 7. místě (stříbrná medaile v ženách) a téměř hned za ní na 9. celkovém místě Žanet Holečková (3. místo v ženách).


Středně pokročilí

Velkým překvapením byl pro mě (ne)dobrovolný přesun Mária Kobidy do středně pokročilých. Minule si možná oddychnul, když mu utekla zlatá medaile v mírně pokročilých, ale během měsíce nakonec přeci jen změnil názor :-) Tentokrát se umístil na krásném 10. místě, což si myslím, že pěkný start v nové výkonnostní kategorii.

Dalším překvapením byl přesun Mateusze Kozáka z pokročilých, což jsem si ověřovala dopředu, zda se nejedná o chybu v přihlášení. Nicméně mi bylo vysvětleno, že ze zdravotních důvodů zvolil výjimečně středně pokročilé a já přimhouřila tak své očko. Mateusz to neměl vůbec lehké, konkurence byla kvalitní, ale i tak odolal a večer si odvážel domů zlatou medaili. Ve finále tak překazil obhajobu zlata Honzovi Hlaváčovi. Bronzovou medaili vybojoval Patrik Fafek nad Kubou Podzimkem.

Ženy byly opět zastoupeny pouze 1 jedinou statečnou, a to tentokrát Ivou Benešovou.

Pokročilí

Pro pokročilé jsme měla nachystanou krásnou variantu, kdy by hrály každý s každým v počtu 9 hráčů. Naštěstí byli ale na poslední chvíli zachráněni Pavlem Borůvkou, který se dohlásil v posledních minutách před turnajem. Takže se nakonec hráli 2 x 2 skupiny.

O prvních třech místech se rozhodovalo mezi Kubou Jíchou, Pavlem Dvořákem a Zdeňkem Doleželem. Tato trojička měla mezi sebou opravdu napínavé souboje - každý vzájemný zápas se rozhodoval až ve 3. setu. Nicméně nakonec získal zlatou medaili Zdeněk, stříbro vyjoval Kuba a Pavel si domů přinesl bronz.

Poděkování

Velké díky patří všem hráčkám a hráčům za jejich účast, bez které by turnaj nebyl. Velmi si vážím každého jednotlivě, ať už se jedná o novou tvář, která projeví důvěru a turnaj vyzkouší, nebo o věrného hráče, který se účastní turnaje pravidelně. 

Dále patří nemalé poděkování Ivce a Zdeňkovi, kteří mi na turnaji pomáhali, a bez kterých by turnaj neproběhl tak plynule :-)

Velká vděčnost patří i sponzorům, kteří jsou natolik úžasní a poskytli opět báječné ceny - oblíbená piva od Pivovar Moucha, která jsou mezi hráči velmi populární a musím je tudíž vždy bedlivě hlídat, aby mi zbyla na vyhlášení. V neposlední řadě děkuji za dárkové poukazy od Mercuria Laser Game.  Díky patří i e-shopu Badminton-point, který turnaj zásobí kvalitními míči :-)

Každé spolupráce si velmi vážím!

Fotky z turnaje si můžete prohlédnout na Facebooku.

Příští turnaj

Červnový turnaj bude posledním turnajem před letními prázdninami a je omezená kapacita z důvodů vytíženosti haly v červnu, proto se určitě přihlaste zavčas!

Turnaj proběhne opět v novém čase, tj. od 18 hodin a termín je 17. června. Přihlášení je možné tady.

Mějte se parádně a v červnu ahoj :-)

Klára

Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody