Načítám…

Turnaje jsou v Brně zpět, začali jsme badmintonem!

Turnaje jsou v Brně zpět, začali jsme badmintonem!
20. Červen 2021
Po delší covidové pauze jsme mohli s radostí zase uspořádat turnaj. A badmintonový turnaj se vydařil. 24 hráčů a hráček a 11 týmů se sešlo v krásný slunný den na kurtech. Díky za to.

Singly - máme plno

Od deseti hodin začala kategorie Singlů. Potkalo se 24 hráčů a hráček, aby si to po delší pauze rozdali na kurtu a pořádně se prohnali. Hlavní je, že všichni ve svých skříních rakety a boty našli, takže jsme půjčovnu nemuseli otevřít. :-)

Martin Pospíšil při podání.

Zdeněk Weinlich při obraně.


Mezi ženami byla, dovolím si tvrdit, jasnou favoritkou Klárka Pšenková, která dorazila z Prahy. Nakonec se tak stalo a skončila na celkovém krásném 6.místě. Druhá skončila Alča Adamčíková (celkově 20.), třetí její dcera Barča Adamčíková (22.místo). 

V kategorii muži si to chlapci o medaile parádně rozdali, protože oba dva zápasy skončili 2:1 na sety. Ve finále Radim Jaroušek porazil Pavla Havláta a turnaj vyhrál. A o třetí místo Tomáš Lednický porazil Davida Dudu. Všichni jmenovaní kluci i Klárka pokračovali dále na čtyřhry. Gratulujeme!


Ve spodním pavouku se na 17. místě umístil Kuba Ondroušek, který také pokračoval dále na čtyřhry. 

A zde celá sestava singlistů. :-)

Čtyřhry - 11 týmů

Ve čtyřhrách byl boj o postup do pavouka, protože tam postupovalo 8 týmů z 11. Nakonec se tam nedostaly tři týmy, které se potom zahráliy každý s každým ve spodní skupině. Z těch byl nejlepší tým Rajča ve složení Tomáš Rajnoha a Franta Čapka, kteří to brali sportovně. :-)

A jdeme na medaile. O první místo bojovali Vlhký dotek (Radim Jaroušek s Davidem Dudou) proti Plné zaměstnanosti (Martin Lávička s Jirkou Anderlem). Vlhký dotek vyhrál. :-) O třetí místo Kuskus (Tomáš Lednický s Jakubem Jonsztou) s Náplavou (Klárka Pšenková se Zdeňkem). Kuskus měl větší hlad po vítězství, medaili si odnesli. Gratulujeme!


Celkové výsledky pro obě kategorie najdete zde

Všem moc děkuji za účast, bylo to s vámi super a další turnaj bude v září po letní pauze. Vypsaný bude v průběhu srpna a budu vás o tom informovat. Pak už pojedeme po 6 týdnech v pravidelných intervalech. :-)

Mějte se parádně, sportovně a krásné léto všem. 

Terez

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!