Načítám…

To byla panečku podívaná

To byla panečku podívaná
29. Leden 2019
66 hráčů a hráček se potkalo na lednovém turnaji VAŠÍ LIGY v Brně. Pro všechny přihlížející to byla parádní celodenní podívaná. Pojďme si ten den přiblížit..

Tři kategorie - začínáme první

První začínali Začátečníci a mírně pokročilí, kterých se sešlo 23 (jeden nedorazil). Když jsem se dívala na seznam přihlášených, tak to vypadalo na pěkně vyrovnané zápasy. Totiž ti, kteří na předešlých turnajích obsazovali přední místa, šli tentokrát do kategorie Středně pokročilých. Takže šanci měli všichni. 

Hrajeme

Pavla Grycová skončila mezi ženami na 2.místě, celkově na 10.místě

Filip Fousek měl turnaj velice dobře rozehraný a nakonec urval i finálovou bitvu s Tomášem Ludvíkem a kategorii vyhrál. :-)

Prostředního pavouka vyhrál, tedy na 9.místě skončil Kuba Ondroušek.

A tady vítězové kategorie Začátečníci a mírně pokročilí pěkně pohromadě - zleva Filip Fousek (vítěz), Vojta Koukal (2.), Pavla Grycová (2.), Nikol Pastorková (1.), Dáša Ištvánková (3.) a dole Tomáš Ludvík (2.)

Čtyřhry

Od 13 hodin se na kurtu potkali týmy, tedy hráči čtyřher. Sešlo se jich krásných 15 týmů, takže super systém. 4 základní skupiny a poté pavouk 16. 

Nenechala jsem je vydechnout

Vzhledem k tomu, že jsme měli všech 6 kurtů, tak si pěkně mákli a hráli a hráli. 

Tým "Pražská kavárna". :-) Tomáš Ludvík (vepředu) absolvoval všechny tři kategorie, takže po cestě do Prahy v autobuse zajisté usnul. :-)

Obdivuji, že manželé mohou spolu hrát i čtyřhry. Manželé Doležalovi už tak hrají ale dlouho a mezi zápasy se nezapomenou vzájemně pochválit. Však taky skončili 6. :-)

Jdeme na medailisty: zleva tým Čerstvá síla - Martin Lávička + Pavel Havlát (2.), vítězové DDP - Petr Havránek + Petr Krul a Kejikovci - táta Martin s dcerou Domčou (3.)

Jdeme do finále - Středně pokročilí

12 kluků se potkalo od 16 hodin na tří hodinové bitvě. :-) 

Tady fotka moc badmintonová není, ale úder to byl parádní, jen na fotce to vypadá tak trošku jinak. Promiň Honzo, ale musela jsem jí sem dát, fakt se mi líbí. :-) 

Favoritem turnaje byl Radim Jaroušek, který také tento post získal. Ve finále se utkal s Michalem Jungerem.

Tady je finálové trio zleva: Michal Junger (2.), Radim Jaroušek (vítěz) a Pavel Havlát (3.místo). Všem moc gratuluji! :-)

Děkuji moc za účast všem hráčům a hráčkám a těším se na vás 16.března na dalším turnaji.

Terka Navrátilová - správkyně ligy v Brně 

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!