Načítám…
Tentokrát bez absencí a peří

Tentokrát bez absencí a peří

V sobotu 28. ledna se badmintonoví nadšenci sešli opět turnaji singlů. Turnaj byl tentokrát krásný v tom, že přišli všichni, kteří se přihlásili.

Ani rok 2023 se nemůže obejít bez badmintonových turnajů, a tak byla nová sezóna odstartována úspěšně na konci ledna. Sice pokročilí si budou muset na svůj první turnaj počkat (doufám) až do února, jelikož se jich přihlásilo málo a kategorie tak nebyla naplněna.

Naštěstí ostatní 2 kategorie byly dostatečně naplněny a turnaj se mohl uskutečnit. A co musím zmínit a především za to poděkovat - na turnaj dorazili všichni, kteří byli přihlášeni a ani z turnaje nikdo neodešel předčasně, a tak byl zajištěn hladký průběh po celou dobu.

Začátečníci & mírně pokročilí

Tato skupinka dorazila v počtu krásných 29 hráčů, kteří si nejprve zahráli základní skupinky a pak (dle toho jak se komu dařilo) vrchního nebo spodního pavouka a závěrečnou skupinu o pořadí.

Z prvního místa mezi muži se radoval Dan Deng, druhý skončil Ondra Štrobach a bronzovou medaili si odnesl na krku Martin Novotný.

Mezi ženami byla nejlepší Kristýna Třešková, která se v celkovém pořadí umístila na úžasném 3. místě! 2. nejlepší ženou byla Lenka Nedvědová, které na záda dýchala bronzová Hanka Šalátová.


Středně pokročilí

Středně pokročilí mi udělali početně taky velkou radost - obzvlášt Michal Bürger, který se sice přihlásil na poslední chvíli, ale přihlásil se jako 16., což znamenalo ideální stav. Hráči si tak zahráli základní skupiny na rozehřátí a pak se hrálo na ostro v 16kovém pavouku. V něm se nejvíce dařilo Markovi Dlaskovi, který i po tříleté pauze potvrdil, že patří do peří. Finále si zahrál s Karlem Stůjem, který taktéž přišel jen na návštěvu do středně pokročilých. 3. místo vybojoval Andrij Zemlanyj, který porazil v posledním zápase Ondru Nedvěda. 


Poděkování

Zde vždy děkuji všem hráčkám a hráčům za jejich účast a i projevenou důvěru, jelikož plno z nich se účástní pravidelně, což je opravdu krásný :-) Nicméně tentokrát bych ráda připojila opravdu VELKÉ a hlavně UPŘÍMNÉ díky za krásné gesto, které si pro mě na turnaji přichystali. Moc děkuji, velmi mě to dojalo a je krásné vidět, že hodní lidé stále existují :-).

Dále patří velké díky Ivce a Zdeňkovi, kteří mi během turnaje byli k dispozici a bez nich by turnaj neproběhl takto lehce.

Velká vděčnost patří i sponzorům, kteří jsou natolik úžasní a poskytli opět báječné ceny - oblíbená piva od Pivovar Moucha, která jsou mezi hráči velmi populární a musím je tudíž vždy bedlivě hlídat, aby mi zbyla na vyhlášení. V neposlední řadě děkuji za dárkové poukazy od Mercuria Laser GameKaždé spolupráce si velmi vážím!

Fotky z turnaje si můžete prohlédnout na Facebooku.

Příští turnaj

Únorový turnaj je pro vás připraven hned 11. února, tak se přihlaste co nejdříve, ať získáš výhodnější cenu a hlavně, ať je nás zase co nejvíce! Přihlášení tady.

Termíny turnajů jsou vypsány až do dubna 2023, tak neváhej všechny termíny si poznač do svého diáře ;-)

Příště se zase těším!

Klára









Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Ondra Štrobach
Ondra Štrobach - Ahoj Klárko, máš tam chybu. Já neskončil první, ale druhý v kategorii začátečníků :). Zdraví, Ondra Štrobach
1. února 2023, 09:30
Klára Pšenková
Klára Pšenková - Ahoj Ondro, děkuji za tvé upozornění, jsem ráda, že moje zkouška toho, zda někdo článek čte dopadla pozitivně ;-) Během dne se změna propíše. Hezký den, Klára.
1. února 2023, 09:52
Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody