Načítám…
Srpnové tropické Déčko

Srpnové tropické Déčko

Celkem 19 borců se ve čtvrtek 9.8. dostavilo na squashový turnaj kat. D, ať už z tradice - Dušan, Adam, Honza D, Tom, Štěpán, Michal a další - nebo kvůli začínající přípravě na novou sezónu - Honza R, Radek a další.

Ach to vedro

Musíme snad už prohlásit, že se jednalo o poslední Déčko v tomto šíleném parnu. Na kurtu sice frčela klimoška, ta oblbne, někoho na začátek, někoho i na celý turnaj, tělo ovšem trpí. O to více patří obdiv všem zúčastněným a i těm, co neúprosně pokračují ve squashových hrátkách i přes léto.. Je to dřina, stojí ale za to.

Ohlédnutí za turnajem

O dřině může vyprávět své David Gross, který si lupl hned 5 tříseťáků, které ještě 15 minut po vyhlášení těžce rozdýchával. Tomu říkám premiéra. Poprvé dorazil také Radek Dudešek, který po delším zranění lýtka se už pohybuje po kurtu jako dříve. Prozatím to stačilo na krásnou čtvrtou příčku. Nováčkem, zelenáčem, byl Dan Svoboda, klučina, co teprve odkroutil 14. rok svého života, se pral, co síly stačily. Z mrtvých vstání zažil Šimon Kozák, který všem (hlavně týmu VAŠE LIGA) vyrazil dech, když se zjevil. Svoji bojovnost má ale v krvi a vysloužil si krásné 9. místo, když ho porazil v prvním kole nekompromisní Tomáš Císařovský. Jemu ovšem medaili zhatil Filip Hurta, který minule bral bronz, nyní stříbro a příště? Příště třeba vyzraje nad zkušeným Honzou Ryšavým, který nás pro tentokrát všechny vystřílel a udržel si pozici favorita.

Sláva vítězům

  1. Honza Ryšavý
  2. Filip Hurta
  3. Tomáš Novák

Poděkování

Ještě jednou všem nadšencům za účast a také sponzorům Tecnifibre a Mercuria Laser Game.

Příště ve čtvrtek 13.9.

Hlásit se můžeš ZDE.

Squashi zdar!
Tomáš Novák

Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody