Načítám…
Ženy nás tentokrát opustily! I tak jsme si ale skvěle zahráli :) Novým šampionem je Michal Jeník

Ženy nás tentokrát opustily! I tak jsme si ale skvěle zahráli :) Novým šampionem je Michal Jeník

Z fotoreportáže je pouhá reportáž. :/ Třeba příště přijdu s nabitým telefonem. Empirickým výzkumem bylo zjištěno, že je to potřeba pro fotoreportáž. Omlouvám se, že fotky nejsou. Příště se napravím! Ale jak to dopadlo?

Jelikož nemám tradiční poturnajovou fotku, tak Vám zkusím alespoň nastínit, jak by tentokrát vypadala. Představte si 9 lehce upocených chlapů, všichni vypadají poněkud vyčerpaně. Téměř všichni však měli úsměv na tváři. Usmíval se Michal Kulhánek, který dostal čokoládu, Adam Čumpel, ten zase dostal pivo. David Stíbal měl obrovskou radost z vyhrané lekce s Lukášem Levinským. Úsměvy ve tváři měli také všichni medailisté. Nejvíce z nich se usmíval Michal Jeník, o něco menší úsměv se ve tváři zračil Štěpánovi Janegovi a lehký úsměv na tváři měl také Tomáš Císařovský. Mně úsměv ve tváři nezmizel ani poté, co se mi nepodařil reparát s Tomášem Císařovským poté, co si mě během dvou dnů dvakrát namazal na chleba. :) 

Doufám, že se příště opět zapojí i dámské osazenstvo a bude nás plný počet. Ale chápu, že po sobotním céčku ostatní matadoři věnovali nedělní večer odpočinku. 

Gratulace putují k:

  1. Michal Jeník
  2. Štěpán Janega
  3. Tomáš Císařovský   

9. Místo Michal Procházka

Poděkování 

všem hráčům za skvělou účast a sponzorům TecnifibreMercuria Laser GameBowling Radava a trenér squashe Lukáš Levinský za jejich poukazy do slosování.

Pozvánka

Příště Vás budu na kurtech čekat v NEDĚLI 19.5.2019. Registrace zde

Sportu zdar, squashi zvlášť!

Kuba Strauss

Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody