Načítám…
Na déčko dorazila žena :) Bude jich příště víc? Příště v 18:00, kapacita 32 hráčů!

Na déčko dorazila žena :) Bude jich příště víc? Příště v 18:00, kapacita 32 hráčů!

Na turnaji kategorie D nás navštívila Hanka, nebyla jen do počtu, tak doufám, že budeme mít příště více squashistek. Předvánoční turnaj bude velký! Očekávám 32 lidí, sejdeme se již v 18:00. Doneste cukroví, já donesu vaječňák.

Plná kapacita! Příště to bude určitě ještě větší :) 

 Velké díky za 20 hráčů. Dáme před Vánoci 32? Věřím, že ano. Upozorňuji, že to bude již od 18.00 a doufám, že dorazí také více squashistek a ukážou nám, jak se to má hrát. :) Hanka Makovická byla dneska skvělá a určitě nebyla pouze do počtu. 

Soutěž s Tecnifibrem

Společně se společností Tecnifibre si budeme před Vánoci hrát na Jěžíška, který na kurty normálně nechodí. Hrajeme o testovací raketu Tecnifibre SB 125.


O raketu budeme losovat na příštím Vánočním Turnaji Vaší ligy. A jaký je tedy systém. Za účast na listopadovém a prosincovém déčku získá každý účastník 1 los. Další losy je možné získat za umístění. Pokud skončíte na 1.-4. místě získate 2 extra losy, pokud skončíte na 5.-9. místě získáte jeden los navíc. Losování bude probíhat ke konci příštího turnaje, za účasti státního dozoru a notáře. :)

Na jaro společně s Tecnifibrem připravujeme další soutěž. V minulé reportáži jsem sliboval, že budete koukat. Tak koukejte!

Na příštím turnaji a v příští reportáži se zase dozvíte o trochu víc. :) 

Zápasový trénink pro Vaše liga Team B

Příští víkend budeme s naším B týmem bojovat o setrvání na první příčce po prvním víkendu. Naši 4 hráči se zúčastnili dnešního turnaje a všichni jsme skončili v první desítce. Věřím tedy, že máme natrénováno a naše současné umístění udržíme a navýšíme náskok. 

Nelítostný los!

Vzhledem k vylosovaným dvojicím v předkole a v prvním kole pavouka zaznamenalo pár hráčů horší výsledek než je obvyklé. Jiní zase velmi příjemně překvapili. Například Alen Premilovac ukázal, že dokáže konkurovat všem zkušeným mazákům, ačkoliv je momentálně v 7. lize Vaší ligy!

Kdo tedy skončil na bedně?

Největší formu dnes ukázal Štěpán Janega, zástupce Vaše liga teamu B, který si bez zaváhání došel pro zlato. S druhým místem se musel spokojit Michal Jeník a bronz bral další zástupce Vaše liga teamu Adam Čumpel. 


Dalším, kdo poznal chuť porážky pouze jednou, byl Petr Sadílek a obsadil tak 9. místo. Na 17. místě po smolné porážce v předkole skončil Tomáš Hájek.

Gratulace putují k:

  1. Štěpán Janega A Hanka Makovická (18.)
  2. Michal Jeník
  3. Adam Čumpel

9. Místo Petr Sadílek

17. místo Tomáš Hájek

Poděkování 

všem hráčům za účast a sponzorům TecnifibreMercuria Laser GameBowling Radava a trenér squashe Lukáš Levinský za jejich poukazy do slosování.

Pozvánka

Příště Vás budu na kurtech čekat v NEDĚLI 15.12.2019 v 18.00. Registrace zde.

Sportu zdar, squashi zvlášť!

Kuba Strauss


Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody