Načítám…
Listopadové Déčko

Listopadové Déčko

Ve čtvrtek 15.11. se uskutečnilo listopadové Déčko, na které se přihlásilo 20 squashových mazáků. Jak to dopadlo?

Organizační kuriozitka

Nelze nezmínit hned ze začátku organizační kuriozitku. Na Déčko pro tentokrát dorazily téměř samé známé tváře. Proto jsem byl překvapený, když po chvilce se tak nějak v šumu alá tichá pošta vyrojila myšlenka, že hrajeme na dva sety do 10. To byl gól turnaje!


Favoriti, kde jste?

Na Facebooku jsem odpoledne otevřel téma, kdo dneska bude, tím nejšťastnějším a odnese si zlatý kov. Kandidátů bylo hodně. Podle žebříčku se nabízeli především Tomášové (Císař a já), zdání ovšem zaklamalo a Tomáši Císařovskému nevyšlo první kolo s Michalem Kulhánkovi. Já jsem sice vyšplhal do top 4, ale bohužel jsem formu zanechal doma. Moc vlastně nechybělo a následoval jsem osud Tomáš C., kdyby ale Martin Bakajsa využil dva mečboly v prvním kole. Přede mě se tak dostali další dva favoriti, vele-zkušený Chris a jen-zkušený Filip Hurta. Překvapením turnaje, podle žebříčku, nikoliv ale výkonnosti, byl Ondra Grabiáš, který dokázal nastřílet nejvíce squashových gólů a se všemi si, celkem hravě, pohrál. Ondra dokázal eliminovat zbytečné chyby, zlepšil fyzičku a jak to bylo znát. Gratulace!


Fotečka během souboje o 17. místo (s vítězem uprostřed)


VAŠE LIGA tým v akci


Stupeň vítězů

  1. Ondra Grabiáš
  2. Filip Hurta
  3. Chris Owen

Oceněné páté místo = Petr Sadílek, devátá žumpička = Tomáš Císařovský


Poděkování 

všem hráčům za parádní účast a také sponzorům TecnifibreMercuria Laser GameBowling Radava a trenér squashe Lukáš Levinský za jejich skvělé zdarma poukazy do slosování.

Pozvánky

Příští vánoční Déčko ve čtvrtek 13.12. Bude to poslední turnaj z podzimní série, ve které probíhá Tecnifibre soutěž. Registrace zde.

Squashi zdar!

Tomáš Novák



Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody