Načítám…
Hele, žena, a ne jedna!

Hele, žena, a ne jedna!

Říjnové Déčko přilákalo 23 lidí a poprvé mezi nimi taky byly dvě dámy - Petra Holarová a Petra Vansová. Skvělé zpříjemnění :)

Jedna Petra, dvě Petry

No pánové, to byl zážitek.. Po roce pořádání squashových Déček jsme trhli rekord v ženské účasti. Do hamerské síni slávy si připisujeme číslo dvě a aby se nám to nepletlo, dvě Petry. Poprvé vůbec přišla na oficiální turnaj Petra Vansová a odnesla svoji první ofiko výhru. Zato Petra Holarová byla strašákem pro chlapce nepřesné hry. Petra dokázala potrápit kdekoho a výměnu nedala zadarmo. Za mě bych vyzdvihl skvělý švih a přesná rána, která vyhrávala. Celkově to stačilo na krásnou 7. příčku! 


Favoriti zůstali favoriti

Jak jsem avizoval na FCB události - najde se někdo, kdo sundá císaře Tomáše a mazáka Václava? Nadějně to vypadalo u Martina Bašty, který v semíčku držel tempo s Tomášem, nicméně poměrně těžké zápasy v předchozích kolech a Tomášová zarputilost vzaly šanci na finále. V bitvě o třetí místo už Martin kraloval. Ve finále zase dominoval Václav, který chytře loboval Toma a v pravou chvíli uměl zaútočit. Vskutku chytrá hra. Výrazné zlepšení také zaznamenáno u Petra Beňy, který se dostal do top 8. Osmička ovšem nevyšla Dušanovi, kterému se nepovedlo první kolo právě s Martinem Baštou. Nadále pak už kraloval. Dokonce v posledním zápase přehrál Adama Čumpela.. prý těsně 2:0.. :P 

Video a fotogalerii

Najdeš na Facebooku VAŠÍ LIGY - Praha. Na čtyřminutový sestřih se můžeš podívat zde a na foto zde. Pobav se :)

Sláva vítězům

  1. Václav Uhlíř & Petra Holarová (7.)
  2. Tomáš Císařovský & Petra Vansová (22.)
  3. Martin Bašta

Žumpa král = 9. místo = Dušan Kotora


Poděkování 

všem hráčům za parádní ast a také sponzorům TecnifibreMercuria Laser GameBowling Radava a trenér squashe Lukáš Levinský za jejich skvělé zdarma poukazy do slosování.

Pozvánky

Příští Déčko ve čtvrtek 15.11. Registrace zde.

Squashi zdar!
Tomáš Novák

Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody