Načítám…
Praskáme ve švech

Praskáme ve švech

První squashové Déčko v nové sezóně 2018/2019 přilákalo rekordní počet návštěvníků. Celkem 23 borců přišlo vyladit formu, nasbírat body nebo se prostě pobavit. :)

Squash prisoners

Cestu z vězení na squashový kurt si našlo 8 borců, kteří svoji účast avizovali již dlouho dopředu. Většina se na turnaji ukázala poprvé a jsem rád, že odcházeli nabitý sportovními zážitky. Squashový revival zaznamenal Martin Keliš, který se po dlouhé době ukázal na turnaji a vedl si víc než dobře. Jediná prohra ve čtvrtfinále ho katapultovala na krásnou pátou příčku. Dalším úspěšným byl Petr Sadílek, který na Filipa bohužel narazil už v 1. kole, následně však již nechyboval a vybojoval 9. pozici. V závěsu mu byli jeho parťáci Milan Rásocha, Mirek Kubálek a Tomáš Pála. Dolním pavouku poté dominoval Štěpán Holub, kterému nevyšlo předkolo..


Do třetice všeho dobrého!

Jak již bylo avizována dříve, Filip Hurta začal opatrně stoupat na bedně vítězů. V červenci začal na třetím místě, v srpnu už povyskočil na druhé místo a nyní se již dočkal zlata. Nebudeme šahat Lukášovi Matouškovi do svědomí. Co na truc, jeho čekala masáž od své drahé polovičky za vítězství. Historie se však ptát nebude a Filip bere všechny medaile - Bingo! V bitvě o třetí místo se utkal Dušan s Radkem. Tento souboj vytrvalců, squashových srdcařů, nakonec vyšel lépe Radkovi. Ještě třeba zmínit squashový comeback Honzy Nožky, který se po roce konečně dočkal turnaje a rovnou si vychutnal pět těžkých mačů, mimo jiné právě v prvním kole s týmovým parťákem Dušanem. Nakonec se Honza těšil z 10. pozice. 


Sláva vítězům

  1. Filip Hurta
  2. Lukáš Matoušek
  3. Radek Dudešek



Poděkování 

všem hráčům za rekordní účast a také sponzorům TecnifibreMercuria Laser GameBowling Radava a trenér squashe Lukáš Levinský za jejich skvělé zdarma poukazy do slosování.

Pozvánky

Příští Déčko ve čtvrtek 18.10. Registrace zde.

Přihlášky do podzimní sezóny VAŠÍ LIGY v plném proudu -- Více informací

Squashi zdar!
Tomáš Novák

Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Jakub Hojer
Jakub Hojer - Nemíval Radek vlasy!? :-O
14. září 2018, 09:30
Tomáš Novák
Tomáš Novák - Jojo, Radek býval větší punkac, na jeho FCB dohledatelné :D
16. září 2018, 10:06
Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody