Načítám…
Martin Suk - Přišel, viděl a vyhrál vše co mohl! Nová rubrika - Ztráty a nálezy!

Martin Suk - Přišel, viděl a vyhrál vše co mohl! Nová rubrika - Ztráty a nálezy!

Ondra Soroka i přes zataženou oblohu s deštěm chytal bronz! Mně teda přišlo, že se pořádně spálil, jak byl rudý. :) Zavítali k nám také junioři nabrat zkušenosti. Filip Lhotský měl největší fanklub!

Omluva za vybitý telefon!

 Velice mě to mrzí, příště se poučím. Bude o něco víc fotek doufám :)

Oproti minulému turnaji nás bylo o poznání víc!

Jak se říká, v devatenácti se to lépe táhne. :) Nepřízeň počasí nakonec přilákala více hráčů, než s čím jsem počítal. Příště se musím naučit poručit větru, dešti předtím než budu regulovat počet kurtů. :) Tímto se omlouvám, že jsme 2 zápasy nestihly odehrát. I přesto věřím, že i všichni skvěle zahráli. Obzvlášť Michael Kasl, který vyhrál Žumpičku, do které se dostal, protože ve skupině, jak řekl, prohrál, co šlo. Poté však musel odstoupit z osobních důvodů Štěpán Hájek a aby se pavouk o 9. místo mohl odehrát bez skrečů až do konce, tak jsem udělil divokou kartu Michaelovi. A ten dokázal 9. místo vybojovat!

´Účast juniorů s vytříbenou technikou

V pátek večer jsem dostal telefon od trénéra Jardy Sezemského, že by rád přihlásil 3 juniory, aby nabrali zkušenosti mezi našimi ostřílenými mazáky. S radostí jsem jeho nabídku přijmul a dobře jsem udělal. Miroň Krejčí, Štěpán Hájek a hlavně Martin Suk přeředváděli skvělé výkony.


Filip Lhotský s rekordním fanklubem

 Filip na turnaji měl jednu fanynku a jednoho fanouška. Tím mu vznikl rekordní fanklub. Hned v závěsu byl Martin Suk, kterého přišel podpořit tatínek. Stejně tak s jedním fanouškem na turnaji byla Linda Fábry, kterou podporoval Anton a Anton Fábry, kterého podporovala Linda. 


Kdo to teda vyhrál?! 

Patnáctiletý Martin Suk přece! Martin za celý turnaj prohrál pouze jednou. A to ve skupině s Alenem Premilovacem, který si po tomto vítězství věřil na to, že ovládne celý turnaj. Martin tak v pavouku musel změřit síly se svým spoluhráčem z klubu Miroňěm Krejčím, Filipem Horkým a v semifinále změřil síly s ostříleným matadorem Ondrou Sorokou. O zlato se poté utkal s Pavlem Kořenářem, který ve druhém semifinále ve třísetové bitvě zastavil rozjetého Alena. Toho však tento souboj stál tolik sil, že v boji o bronz nestačil na Ondru Soroku, který si po dvou posledních bramborách došel pro medaily. Navíc zvažuje, že nás přijde školit na déčko! Rád Tě tam uvidím Ondro. :) Doufám na déčku v účast Martina, potažmo Pavla!


Ztráty a nálezy

Ondra Soroka na minulém turnaji našel lahev. Nebyl to šampus, který má na fotografii, tak pro ní nemá užití.:) Kdo ji postrádá, může mi napsat nebo kontaktovat přímo Ondru.

Vítězové a ohodnocení 

  1. Martin Suk & Linda Fábry (13./14.)                  
  2. Pavel Kořenář
  3. Ondra Soroka

9. Místo obsadil s divokou kartou Michael Kasl.

17. místo obsadil bez divoké karty Michael Kasl

Poděkování 

všem hráčům za skvělou účast a sponzorům TecnifibreMercuria Laser GameBowling Radava a trenér squashe Lukáš Levinský za jejich poukazy do slosování.

Pozvánka

Příště Vás budu na kurtech čekat v neděli 19.5.2019 ve 14.00. Registrace zde

Sportu zdar, squashi zvlášť!

Kuba Strauss

Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody