Načítám…
Předpověď Ondry Soroky nevyšla!

Předpověď Ondry Soroky nevyšla!

Chodící datová kostka a excelentní analytik, který Vám řekne finální pořadí poté, co se podívá na rozlosování skupin se zmýlil. Nebývá to moc obvyklé, ale při příchodu již křičel: "Takže dnes to vyhraje Martin Rada, co?"

Sobotní turnaj navštívilo 23 hráčů a hráček. 

Nicméně těšil jsem se na číslo 24, ale jeden z přihlášených bez omluvy nedorazil. :( I přesto doufám, že si účastníci turnaj užili a zahráli si dostatečně vyrovnaných zápasů. Vzhledem k tomu, že po skončení turnaje všichni odešli a už hrát nechtěli, tak tomu snad tak bylo. :) 

Jak to dopadlo s tím Martinem?

Martin Rada dostal velmi těžkou skupinu, ve které s ním byl Martin Tomka, Filip Horký Adam Zahrádka. Z této skupiny Martin nakonec postoupil až jako druhý a zde vidím hlavní kámen úrazu, kde se Ondra Soroka přepočítal. 

Postup ze 2. místa znamenal, že Martin ve čtvrtfinále narazil právě na Ondru. A Ondra Soroka si sám může za chybnou předpověď, když nad Martinem vyhrál. Tato výhra ho však stála spoustu sil a podlehl v semifinále Standovi Gibsonovi a poté i v souboji o třetí místo Martinu Havelkovi. 


Standa příště na Déčko!:)

Standa Gibson pohodlně vyhrál skupinu, pavoukem prošel přes matadora Břéťu Chamráda, Martina Tomku, Ondru Soroku a ve finále si poradil s Petrem Sagnerem. Příště se na Standu těším na déčku 

Vítězové a ohodnocení 

  1. Stanislav Gibson & Tereza Horká (17.)                  
  2. Petr Sagner & Lenka Kratochvílová (20.)
  3. Martin Havelka 

9. Místo obsadil Martin Juráš a Žumpakrálovnou se stala Terka Horká (17. místo)

Poděkování 

všem hráčům za skvělou účast a sponzorům TecnifibreMercuria Laser GameBowling Radava a trenér squashe Lukáš Levinský za jejich poukazy do slosování.

Pozvánka

Příště Vás budu na kurtech čekat v sobotu 16.3.2019. Registrace zde. Příště naposledy v sobotu. Pak bude přesun na nedělní termíny!

Sportu zdar, squashi zvlášť!

Kuba Strauss

Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody