Načítám…
Doublemedajlistka Katka

Doublemedajlistka Katka

Sváteční squash přilákal celkem 19 lidí, z nichž čtyry dámy, a tak se dokonce Katce, jedné z nich, povedlo odnést dvě medaile naráz. :-)

Střípky z turnaje

Překvapením, také zpestřením turnaje byla sympatická hra Katky Štromerová, která se pro tentokrát přišla poprat nejen o zlatou medaili v dámské kategorii, ale také o medaili na celém turnaji. Klíčovým momentem bylo vítězství ve čtvrtfinále proti Martinu Tomkovi, který už měl na dosah semifinále, kdyby jen proměnil připravený mečbol. Katce se nepovedlo překvapit běžce Lukáše Lamberského, ovšem Tomáše Zahradníka o bronz již opět (stejně tak v základní skupině) přehrála. Patří ji velká gratulace! V siláckém sportu jako je squash, kde síla mnohdy znamená více, je to vskutku úspěch. 


Ve finálovém souboji se potkal Jirka Janata proti zmiňovaném Lukáši Lamberském. Lukáš z minula nesl bronz a tentokrát tak šplhal ke zlatu. Plány mu zhatila chytrá hra Jirky, který se nebál chodit dopředu a přesnějšími dropy se vyvaroval dlouhých výměn s Lukášem. Taktika zabrala, zlato uloveno.


Přísný pohled na los je vždy zajištěn od Ondry Soroky. Ne jinak tomu bylo i dnes. Za to mu vzdávám dík za opravu před začátkem turnaje. Za odměnu mu zde posílám jeho pohled Ondrův to není fér, kterým dnes glosoval los.


Dámské krásné osazenstvo.


DJ Petr Velička s natuněným JBLkem. 


Momentka z turnaje, více fotek na Facebooku VAŠÍ LIGY - Praha.


Bedna vítězů a ohodnocených

  1. Jirka Janata & Katka Štromerová (3.)
  2. Lukáš Lamberský & Anička Vondrová (17.)
  3. Katka Štromerová & Aneta Starhová (18.)

Na 9. místě Filip Horký, žumpičku = 16. místo = si vychutnal Štěpán Postler.


Reminder = Tecnifibre soutěž!

Zapojte se do rozběhnuté soutěže, která platí pro podzimní turnaje do prosince roku 2018. Hraje se o rakety a kompresní návleky v hodnotě 10 000 Kč. Více informací najdeš v článku Přijdeš, vyzkoušíš, zarecenzuješ a vyhráváš :).

Poděkování 

všem hráčům za účast a pohodový turnaj, a sponzorům TecnifibreMercuria Laser GameBowling Radava a trenér squashe Lukáš Levinský za jejich zdarma poukazy do slosování.

Pozvánky

Příští vánoční turnaj 15.12. Registrace zde.

Squashi zdar!

Tomáš Novák

Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody