Načítám…
Mládí versus stáří

Mládí versus stáří

Na sobotní říjnový turnaj se přihlásilo celkem 26 hráčů, z nichž 4 hráčky. Tématem turnaje byla generační squashová propast - mládí versus stáří - kdo si vedl lépe?

Kibicové ukibicovali

Dva Petrové, Petr Jech a Petr Vrabec, se hledali až se našli. Spolu mají totiž leccos společného. Ve svých debatách to je především věk, a na ten padalo několik mouder za sebou. Za připomenutí stojí pár hlášek.. Třeba Petr praví Petrovi, nojo, mně už se ani nevyplatí kupovat nové oblečení, na to Petr odpoví, nojo, my už chodíme jen pro zelené banány. Na základní skupiny reagovali, že ani profíci nehrají 6 zápasů, takže takovýhle tří až čtyřhodinový masakr je prostě moc. Navíc, když už se můžou jen zhoršovat, žejo. Kráčejíc hladce v pavouku dál narazili na dva mlaďáky - Luboše a Lukáše Lamberského. A to by jim zase přišlo fér, kdyby hráči 40+ dostali set zdarma. No prostě, dneska to bylo pár excelánc s nimi.. Ale k tématu!


V semifinále nastal opravdový boj a bylo otázkou, zda dokáže zkušené stáří, duo Petr, porazit běhavé mládí v podání dua Luba a Lukáše? Ze začátku to vypadalo na duo L, kdy oba urvali první set a vypadalo to, že rychlá hra bude platit na Petry. Jenže zvolená taktika obou Petrů byla jednoduchá. Proč do toho tak mlátit, stačí přeci hru zpomalit, využít pár lobů, nečekaných boastů, crossů do protipohybu. Hra se tak hned změnila a mládí tak dostalo dobrou lekci. Ve finále zase vyhrála mladší verze Petra, tedy Petr Jech. Oběma patří velká gratulace za své výkony! 


Sláva vítězům

  1. Petr Jech & Linda Fábry (18.)
  2. Petr Vrabec & Denisa Janatová (22.)
  3. Lukáš Lamberský & Aneta Starhová (23.)

Na ohodnoceném krásném 9. místě Lukáš Šmíd, žumpičku = 17. místo = si vychutnal Korejec Min.


Reminder = Tecnifibre soutěž!

Zapojte se do rozběhnuté soutěže, která platí pro podzimní turnaje do prosince roku 2018. Hraje se o rakety a kompresní návleky v hodnotě 10 000 Kč. Více informací najdeš v článku Přijdeš, vyzkoušíš, zarecenzuješ a vyhráváš :).

Poděkování 

všem hráčům za super účast a atmošku, a sponzorům TecnifibreMercuria Laser GameBowling Radava a trenér squashe Lukáš Levinský za jejich zdarma poukazy do slosování.

Pozvánky

Příští sváteční turnaj 17.11. Registrace zde.

Squashi zdar!

Tomáš Novák

Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody