Načítám…
Sobotní squashový turnájek

Sobotní squashový turnájek

Po létě jsme se navrátili k sobotním tradičním turnajům, a opět v slušném počtu. Celkem 24 hráčů, z nichž 2 hráčky, se prohnalo na hamerských kurtech. :)

Finálová skupina A

Vždycky se mi povede nalosovat jednu, dvě brutální skupiny, které vévodí turnaji. Co se mi ale ještě nepovedlo, je zařadit dva finalisty do jedné skupiny. Taková totiž dneska byla skupina A, do které zapadl Petr Beňa, který ač se snaží sebe víc, to zlato mu stále uniká, a nováček Honza Popelář, který se zařadil mezi pětici nováčků a také do síni slávy. Ze začátku to tak úplně nevypadalo. Ve skupině Petr Honzu přejel, byť se oba pořádně zadýchali. Ve finále se ovšem squashové karty otočily a Honza začal sypat jedno eso, rozuměj drop, za druhým. Velká gratulace! 


A co ostatní?

Pořádně rozjetý byl dneska Petr Vrabec, který válcoval, co mu přišlo do cesty. Narazil až v semíčku na Petra, kde se už pořádně zrychlila hra, a následně v boji o třetí místo podlehl Tomovi Kučerovi. Pro Tomáše to byl taky jeden z lepších, možná i nejlepších odehraných turnajů, a to měl pořádný letní squashový oraz. Na příště tak vyhlížím svého koně na vítězství. Slušný squashový revival zaznamenal Radek Brix, který byl naposledy na turnaji před více jak rokem. I přes slabý výkon ve skupině, kde skončil až třetí, se nakonec zvedl a v pavouku vybojoval krásnou 9. příčku. Další squashová legenda Míša Kadlec, známý svými rybičkami na kurtu, se taktéž po delší době objevil. Míša bohužel dostal finálovou skupinu A, a tak se mohl pořádně vyčvachtat v žumpičce a prohlásit se za žumpa krále.


Sláva vítězům

  1. Honza Popelář & Linda Fábry (18.)
  2. Petr Beňa & Denisa Janatová (22.)
  3. Tomáš Kučera

Na ohodnoceném krásném 9. místě Radek Brix, žumpička králem se stal Míša Kadlec.


Tecnifibre soutěž!

Zapojte se do právě rozběhnuté soutěže, která platí pro podzimní turnaje. Hrát se bude o rakety a kompresní návleky v hodnotě 10 000 Kč. Více informací najdeš v článku Přijdeš, vyzkoušíš, zarecenzuješ a vyhráváš :).


Poděkování 

všem hráčům za účast a sponzorům TecnifibreMercuria Laser GameBowling Radava a trenér squashe Lukáš Levinský za jejich zdarma poukazy do slosování.

Pozvánky

Příští turnaj v sobotu 20.10. Registrace zde.

Přihlášky do podzimní sezóny VAŠÍ LIGY zde

Squashi zdar!
Tomáš Novák

Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody