Načítám…
Spouštíme přihlašování pro běžecké závody 2020

Spouštíme přihlašování pro běžecké závody 2020

Právě jsme spustili přihlašování pro běžeckou sezónu 2020. Začíná jako tradičně už 1. ledna. Nově se můžeš těšit na Trailovou sérii VAŠÍ LIGY. Takže ber kalendář do ruky a můžeš si psát. Drobně také upravujeme podmínky u startovného.

Silniční závody začínají na Nový rok

Do roku 2020 s námi můžeš vběhnout hned 1. ledna. Tradičně budeme startovat ve 14:00, aby běžci mohli dospat večerní oslavy :) Znovu zařadíme také večerní běh s čelovkou v říjnu, na který byly skvělé ohlasy. V červnu běžíme výjimečně v úterý (30. června), kvůli možnému střetu s jiným během a naším tradičním Sportkempem na začátku července. Jinak nás tradičně čeká 12 x závod na 5 a 10 km v rámci Pražské běžecké tour, kdy oceňujeme nejen nejlepší závodníky, ale všechny "pravidelné běhny", které se zúčastní alespoň 6 závodů. Cenu pro ně ještě odtajníme.

Takže ber kalendář do ruky a piš si termíny, nebo ještě lépe se rovnou můžeš přihlásit:

Celá termínovka běhů na 5 a 10 km

Znovu budou také 2 půlmaratony. První bude 29. února. Schválně, kdy naposledy jste tento den v roce běželi závod? :) A druhý tradičně 28. října. Tak si tyto termíny nezapomeň dát do tvého běžeckého kalendáře nebo se můžeš už rovnou přihlásit:

Termínovka půlmaratonů

2020_post_pbt.jpg

Novinka: Trailová série VAŠÍ LIGY

Novinkou pro ročník 2020 je Trailová série VAŠÍ LIGY. Bude to 6 závodů na 3 krásných lokalitách přímo v Praze dostupné MHD, ale zároveň celé v nádherné přírodě. K osvědčené Modřanské rokli jsme letos narychlo přidali jeden závod v Chuchelském háji, v roce 2020 přidáme ještě Prokopské údolí.

V této sérii opět odměníme mimo nejlepších také pravidelné účastníky. Tentokrát v podobě rautu na závěrečné akci 17. listopadu. Běžci, kteří se zúčastní 4 závodů si vyběhnou pivo, 5 závodů k němu budou mít raut, a kdo bude na všech 6 závodech, bude mít navíc ještě místo u VIP stolu.

Zde kompletní termínovka na rok 2020, tak si nezapomeň termíny poznamenat a uvidíme se na rautu 17. listopadu 2020 :)

Termínovka trailů

2020_post_v3.jpg

Úpravy ve startovném

Nově u startovného zavádíme tři cenová pásma namísto dosavadních dvou. Je to z toho důvodu, abychom mohli závody lépe připravit. Je pro nás totiž z organizačního hlediska lepší, když víme počet účastníků dříve dopředu. Drobně navyšujeme platbu na místě, abychom běžce motivovali k přihlášení předem. Přihlášení na místě totiž zdržuje prezenci a je i náročnější z pohledu následného zpracování výsledků. U našich tradičních závodů na 5 a 10 km bude od ledna takto:

  1. Při přihlášení od teď do alespoň 2 týdnů před akcí startovné 120 Kč.
  2. Při přihlášení 2 týdny až 24 hodin před závodem startovné 150 Kč.
  3. Při přihlášení méně než 24 hodin před startem nebo na místě startovné 250 Kč.

Stejně jako do teď se bezplatně může běžec odhlásit 24 hodin před závodem přímo na webové stránce závodu. Po této lhůtě je startovné nevratné.

U Trailové série (a půlmaratonů) bude následovně:

  1. Při přihlášení od teď do alespoň měsíc před akcí startovné 250 Kč (300 Kč).
  2. Při přihlášení 1 měsíc až 24 hodin před závodem startovné 300 Kč (350 Kč).
  3. Při přihlášení méně než 24 hodin před startem nebo na místě startovné 400 Kč (450 Kč).

Stejně jako do teď se bezplatně může běžec odhlásit 5 dní před závodem přímo na webové stránce závodu. Po této lhůtě je startovné nevratné.

Budeme se na vás těšit v roce 2020! Pokud budeš mít nějaké nápady na zlepšení nebo jakékoli připomínky, využij diskuzi pod článkem nebo email [email protected]. Jsme vždy otevřeni kritice a zlepšování.

vl-petr.jpg

Petr Lundák, vrchní běhna

Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody