Načítám…
[Re]Start turnajů ve squashi v Praze

[Re]Start turnajů ve squashi v Praze

28. Srpen 2021

Koláč na turnaji jako nový standard občerstvení!

Téměř po roční pauze jsme se dne opět sešli na kurtech Strahova a obnovili tak každoměsíční turnaje ve squashi pod hlavičkou VAŠÍ LIGY. Mnozí hráči dokázali, že ani korona krize a zavřená squash centra jim neubrali na síle, či případně již dohnali za poslední měsíce kondičku a opět vládnou squashovému řemeslu.

A ten kdo chtěl nepomoci svoji kondičce, si snad užil nové občerstvení: čerstvě upečený koláč, po kterém se doslova zaprášilo v druhé polovině turnaje.

Tentokrát došlo ke spojení kategorie pokročílí a skupiny D a díky tomu jsme mohli vidět mnohem zajímavější zápasy.  I přes to, že některým (mě) praskl výplet hned v prvním zápase bylo se na co dívat. A pokud dodnes váháš, zda přijít na turnaj, neváhej a toč – pardon přijď.

Úvodní dvě skupiny po 8 hráčích zajistil každému minimálně sedm zápasů. A to je už pořádná dávka squashe na večer. Čest všem co hrají na plno a druhý den v práci vykazují stejné výkony jako kurtech Strahova.

Věřím, že si všichni užili všechny zápasy a závěrečné finále, ve kterém se porazil Tomáš Divák>Michala Snopka, přineslo stejně zajímavé utkání jako souboj o třetí místo ve kterém podlehl Michal Kulhánek > Michelle Mans. Celé výsledky pak můžete vidět ZDE.

Nezapomeň – další turnaj se koná poslední čtvrtek v měsíci ve stejný čas na kurtech Strahova.

A i příště se můžeš těšit na ceny od ceny od Laser game Mercuria a další hodnotné ceny. Koláč bude taky - slibuji.

Přihlásit se můžeš už dnes ZDE a fotky z celé akce můžeš vidět na Facebooku ZDE.

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody