Loading…
Přihlašování na poslední chvíli?

Přihlašování na poslední chvíli?

28. May 2021

Do začátku letní sezóny halových sportů už zbývá jen pár dnů. Zvažuješ, jestli se přihlásit? Bojíš se, že nestihneš zaplatit včas? Rady a odpovědi najdeš v tomto článku. Liga začne v úterý 1. 6. 2021, přihlašovat se můžeš do pondělí 31. 5. 2021.

Do konce přihlašování zbývají necelé čtyři dny

Jak se přihlásit?

  1. klikni na Můj přehled a pak na Přihlásit 
  2. Zaplať pohodlně a ihned platební kartou. Jestli chceš, potvrď automatické strhávání peněz pro další měsíce, a dokonči přihlášení

Nemůžeš platit kartou, ale posíláš peníze pomalým převodem?

Co s COVIDem?

Současná omezení zatím umožňují ligu spustit. Sportoviště jsou v omezeném provozu - bez šaten a sprch, což by se ale v pondělí 31. května mělo změnit. V případě, že by sportoviště opět musela zavřít, budeme startovné kompenzovat. Zatím to tak ale nevypadá, takže se můžeš bez obav přihlásit. Nechceš-li se za současných podmínek do ligy hlásit, nevadí. Můžeš se přihlásit každý další měsíc. 

Věříme, že sport je v současné době pro fyzickou i psychickou pohodu základ a riziko přenosu nemoci mezi hráči při dodržení určitých zásad před a po zápase, je minimální.

Doporučujeme

  • mimo kurt nosit respirátor
  • nebrat si osobně, když si soupeř nebude chtít podat ruku
  • na soupeře nekřičet
  • nezpívat si na kurtu :)
  • sportovat a nepropadat špatné náladě

Prosíme, pokud se před zápasem budeš cítit špatně, budeš mít teplotu, rýmu nebo kašel, zápas raději zruš a se soupeřem zkuste najít pozdější termín. Děkujeme.

Čteš tento článek ve chvíli, kdy už nové kolo začalo?

Pokud tento článek čteš po spuštění sezóny, tedy po 1. červnu, tak mám bohužel špatnou zprávu. Do ligy tě v tomto kole už bohužel nedokážeme zařadit. Můžeš se ale ihned přihlásit do kola dalšího, které začne ve čtvrtek 1. července a můžeš okamžitě začít domlouvat a odehrávat přáteláky. Přihlásit se můžeš stejným způsobem, jaký je popsaný výše.

Těšíme se na tebe v lize.

Jakub Hojer

Jakub Hojer - správce ligy v Praze a okolí

Discuss the article

Please sign in to post your comments . Do not have an account on website? Sign up now!

Payment methods

Platební metody