Načítám…
Přihlašování na druhý Lyžák spuštěno

Přihlašování na druhý Lyžák spuštěno

Je tu druhý ročník Lyžáku s VAŠÍ LIGOU! Akce proběhne od čtvrtka 3. ledna do neděle 6. ledna 2019 v Peci pod Sněžkou. Ubytováni budeme stejně jako v loňském roce v horské chatě Žižkova bouda přímo na sjezdovce. A letos to bude ve stylu Kokosy na sněhu :)

Zavzpomínej na lyžáky a pojeď s námi do Pece pod Sněžkou na již druhý Lyžák s VAŠÍ LIGOU. Bude to velký, takže si to rozhodně nenech ujít! Lyžovačka, super parta lidí, ice bar, párty.  Během 4 dnů můžeš zažít výlet na běžkách, závod ve slalomu nebo na běžkách, výuku carvingu, lekce jógy. Také si dáme drink na ice baru s dokonalým výhledem na Sněžku. Zahrajeme si poker, turnaj v beer pongu nebo spikeball na sněhu. Prostě 4 dny nabité sportem a zábavou.

Lyzak - 37.JPG

Ohlasy z prvního ročníku

Vím, že to zní možná pitomě, ale líbilo se mi fakt všechno. Perfektně zorganizované před odjezdem i na místě. Když i já vím, kde mám být, tak je co říct :) Byla spousta možností se zapojit do společných aktivit, ale zároveň dostatek volna pro ty, kteří chtěli dělat něco po vlastní ose. I samotné aktivity byly zábavné a tak akorát dlouhé. Pokoje byly fajn, sprchy čisté, všecko v cajku. Parta lidí se sešla skvělá, takže budu na kemp ještě dlouho vzpomínat.



Kdy a kam jedeme?

Lyžák s VAŠÍ LIGOU proběhne v Peci pod Sněžkou od čtvrtka 3. ledna večer do neděle 6. ledna. Stačí ti tedy jen jeden den dovolené. Můžeš se těšit na nabitý program.

DSC_3209.JPG

Proč jet s námi?

Lyžák s VAŠÍ LIGOU je jedinečná příležitost, jak se pořádně sportovně vyřádit a zároveň zapařit. Poznáš fajn lidi na stejné vlně. Na chvíli vybočíš ze zajetých kolejí. Můžeš si užít pár dní bez mobilu a počítače. Dát oddych hlavě a protáhnout tělo. Rozšířit si obzory a vyzkoušet něco nového.

DSC_3133.JPG

Téma letošního ročníku budou Kokosy na sněhu! Připrav se, bude to jízda :)

1200_457_-FCB_cover_Lyzak_v4.jpg

Kde budeme bydlet?

Žižkova bouda neboli Žizkárna – legendární horská chata, kde jsou nejlepší párty!


Ubytováni budeme v horské chatě Žižkova bouda, která je přímo na sjezdovce. A je z ní krásný výhled na Sněžku. Ubytování bude ve dvou až čtyřlůžkových pokojích. Některé mají svoji koupelnu a záchod a jiné společnou. Dříve přihlášení si budou moci vybrat své preference. V boudě je restaurace s barem a také společenská místnost s tanečním parketem, takže prostoru na společnou zábavu bude dost. Před chatou také postavíme Ice bar. Jídlo bude formou polopenze.

DSC_3111.JPG

Jak to bude probíhat?

Můžeš si s sebou vzít sjezdovky, snowboard nebo běžky. Případně kombinaci. Přes den budou na výběr různé aktivity:

  • Výlet na běžkách
  • Výuka carvingu
  • Triky na lyžích
  • Zlepšení stylu na běžkách 
  • Závod na běžkách
  • Závod ve slalomu na lyžích
  • Ice bar
  • Spikeball a další zimní radovánky
  • Závod bobů

Lyzak - 77.jpgLyzak - 100.jpg

Žádný z bodů programů není povinný. Můžeš si vybrat, nebo jet po vlastní ose na běžky/sjezdovky/snowboard. Večer pak klidně můžeš relaxovat, popíjet nebo se zúčastnit některé z nabízených aktivit.

Po lyžovačce pro tebe budeme mít další nabitý program. Budeš si moct vybrat:

  • strečink
  • jóga
  • dýchací cvičení
  • jóga smíchu
  • poker
  • bang!
  • pingpongový turnaj
  • beer pong a další

DSC_3016.JPGDSC_3031.JPG

Jak se přihlásit?

  1. Vytvoř si registraci na webu VAŠÍ LIGY (pokud ještě nemáš) – trvá to pár minut. Mohou s námi samozřejmě jet i zájemci, co nehrají VAŠI LIGU.
  2. Přihlas se na akci.
  3. Zaplať poplatek 3 250 Kč (do 15.11.). Později za plnou cenu 3 690 Kč.

Pokud chceš vědět víc, napiš na petr.lundak@va­seliga.cz nebo volej 724 719 724.

vl-petr.jpg

Nezapomeň před Lyžákem načerpat trochu inspirace :)


Diskuze ke článku

Edita Vlková
Edita Vlková - co vše obsahuje částka 3250,- , kolik by platilo 4 leté dítko?
28. října 2018, 00:40
Petr Lundák
Petr Lundák - Ahoj Edito, promiň dotazu jsem si nevšiml. Cena zahrnuje: Ubytování v retro stylu v Žižkově boudě přímo v Peci na sjezdovce s výhledem na Sněžku, Polopenzi (snídaně, večeře), Veškerý organizovaný program Cena nezahrnuje: Dopravu, Ski pas, Obědy.
11. listopadu 2018, 10:19
Petr Lundák
Petr Lundák - Ohledně dítka se mi prosím ozvi na 724 719 724 nebo na [email protected]. Domluvíme se ohledně vašich požadavků :)
11. listopadu 2018, 10:20
Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody