Načítám…

Obrazem: Přihlas se od léta do Naked ligy

Obrazem: Přihlas se od léta do Naked ligy
1. Duben 2019
Ve světě se rozmáhá Naked yoga, kdy muži i ženy cvičí společně úplně nazí. Nechceme zůstat pozadu za světem, nechali jsme se inspirovat a od léta spouštíme jako první na světě Naked ligu a to ve všech našich sportech.

Zahlédl jsem obrázek z Naked jógy:

Image result for naked yoga

A jelikož jsem sám velký příznivec nahého koupání v každém ročním období, chůze naboso a také jógy, velmi mě to zaujalo. Začal jsem cvičit jógu nahý (což návštěvníky mých jógových lekcí poněkud překvapilo, protože jsem učitel), ale to mi nestačilo.

A tak od června 2019 spouštíme Naked ligu a to ve všech našich sportech - squashi, badmintonu, tenisu, ping-pongu, beach-volejbalu i v běhání.

Image result for naked tennis

Bude se hrát bez jakéhokoli oblečení, i bez bot. Z bezpečnostních důvodů pouze povolíme brýle na squashi a opalovací krém na tenisu a beachi.

Někteří hráči mají obavy, jestli bez podprsenek a slipáčů nebude při poskocích a otřesech pohyb bolestivý až nebezpečný pro určité partie. Náš názor je, že život je jako houpačka, jednou si nahoře, jednou dole a zároveň, že někdy by se měl každý pořádně rozhoupat.

Image result for naked squash

Věříme, že se nová liga zalíbí nejen spoustě z vás, ale že se nám dostane také mnohem většího zájmu médií.

A jelikož se domníváme, že v Naked lize bude seznamování mezi hráči a hráčkami probíhat ještě lehčeji, než v běžné lize, dostane od nás každý přihlášený do ligy kondom. Dívky navíc získávají od partnera ligy předplatné do solárka a to na celou sezónu.

Image result for naked badminton

Po té, co jsem spuštění Naked ligy oznámil týmu, Kuba Hojer začal chodit do solárka. Petr to se svým odstínem arabského šejka nepotřebuje, ale začal chodit do posilovny a také prohlásil, že se se vstupem do ligy oholí po celém těle.

Šárka s Terkou, jako kojící matky, mají radost, že se z jejich předností bude těšit i někdo jiný, než jejich miminka. Jen se trochu bojí, aby jim při natřásání nezkyslo mléko.

Image result for naked table tennis

Webový servis, náš IT partner, na tuto novou ligu také slyší. Všichni programátoři se do ligy přihlásili a začali už teď trénovat - programují v kanceláři nazí. Jen Jůlie od té doby přestala chodit do kanceláře.


Na fotce výše vidíte, že si srandu nedělám. David K z Webového servisu opravdu úplně nahý na videoschůzi týmu VAŠÍ LIGY.

Image result for naked beach volleyball

O naší Naked lize se dozvěděl i umělec Brent Ray Fraser a rozhodl se přihlásit. Prý bude rád, že jeho umělecký nástroj uvidí více lidí.


Diskuze ke článku

Viktor Svistunov
Viktor Svistunov - Konecne i v Cechach! Super.

1. dubna 2019, 11:16

Dušan Kvaska
Dušan Kvaska - 1.april...

1. dubna 2019, 14:36

David Riehs
David Riehs - Ahoj, škoda že je to jen aprílový žert....

17. října 2020, 05:08

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!