Loading…
Přihlas se do ligy co nejdříve, ať stihneš nejlevnější cenu!

Přihlas se do ligy co nejdříve, ať stihneš nejlevnější cenu!

3. January 2020

Právě jsme spustili přihlašování do Jarní sezóny 2020. Pozor, nově platí, že čím dříve se přihlásíš, tím méně zaplatíš! Nejpozději je to možné do 31.1.2020.

Začalo přihlašování do Jarní sezóny, přihlas se i ty a hraj s námi pravidelně 4 zápasy měsíčně od února až do konce května. Přihlas se do 31. 1. 2020!

Proč se máš přihlásit?

  1. hrát ligu je lepší, než hrát proti zdi. Každý měsíc ti dodáme 4 soupeře
  2. každý měsíc tě čekají 4 vyrovnaní soupeři. Zápasy si domluvíš buď zde na webu nebo telefonicky. Na webu máme připravený propracovaný systém pro usnadnění domluvy.
  3. nováčky zařadíme hned od začátku do skupiny s vyrovnanými soupeři. Stačí v průběhu přihlašování vyplnit jednoduchý dotazník.

Přihlas se hned teď

Měsíc na zkoušku

Ti, kteří se do ligy hlásí poprvé, si mohou první měsíc vyzkoušet za 50 Kč. Když je liga chytne, doplatí 500 Kč a odehrají celou sezónu.

3 ceny - zdražení? Proč?

Od ledna 2020 nově zavádíme 3 cenová pásma pro přihlášení:

  • přihlášení do 10. dne v měsíci stojí 550 Kč
  • přihlášení mezi 11. a 20. dnem v měsíci  stojí 600 Kč
  • přihlášení od 21. dne v měsíci do konce přihlašování stojí 650 Kč

Čím dříve se přihlásíš, tím méně zaplatíš. Chceme hráče motivovat, aby se do ligy hlásili včas. Proč?

Důvod pro nás není jen ten ekonomický, ale i tyto další dva důvody:

PRVNÍM DŮVODEM je usnadnění práce správcům lig. 
Každého hráče, který se přihlásí do nové sezóny, zařazujeme podle posledních výsledků, nováčky podle dotazníků, které vyplňují během přihlášení do ligy. Každá přihláška tak organizátorovi zabere určitý čas. V poslední době si hráči zvykli, přihlašovat se do ligy až na poslední chvíli, což třeba v Praze znamenalo, že jsem musel den před rozřazením zpracovat 400 přihlášek. To je o něco méně než 40 % z konečného počtu přihlášených. Když se přihlásíš dříve, můžeme přihlášky řešit v průběhu celého měsíce a zbude nám čas na důkladnější kontrolu rozřazení.

DRUHÝM DŮVODEM je pak psychologický efekt.
Když nováčci přemýšlí, jestli se mají do ligy přihlásit nebo ne, může je přesvědčit i počet ostatních přihlášených. Když týden před startem ligy uvidí 5 přihlášených, spíše si řeknou, že se liga nerozjede a přihlášení odloží na jindy. Když ale uvidí 25 přihlášených, přihlásí se téměř určitě.

Měsíce na zkoušku za 50 Kč se tato 3 pásma netýkají.

Prosíme, přihlas se co nejdříve a zaplať nám jen 550 Kč! Pomůže nám to. Díky moc!


Proč začít v únoru a ne až v březnu?

Je to výhodnější. Celá sezóna trvá 4 měsíce a ty zaplatíš 550 Kč.
Za 3 měsíce platíš 500 Kč, za 2 měsíce 400 Kč a za jeden měsíc 300 Kč.

Pojedeš na jaře na delší dovolenou?

Nevadí, v lize si můžeš jednoduše nastavit pauzu. Stačí v měsíci předcházejícím tvé dovolené nastavit přerušení účasti v lize. Po návratu tě nasadíme na původní úroveň.

Jak se přihlásit?


  1. V horní zelené liště klikni na Sporty a města a vyber si svou ligu
  2. Klikni na přihlášení (ti, co ještě nehráli, mají možnost zvolit měsíc na zkoušku za 50 Kč)
  3. Dobij peníze - ihned kartou, paypalem nebo převodem a přihlas se
  4. Počkej do 4. února, kdy ti v e-mailu přistanou soupeři

Tak neváhej a pojď do toho s námi. Těšíme se! ;-)

Jakub Hojer

Jakub Hojer - správce ligy v Praze a Mladé Boleslavi

Discuss the article

Vojta Lejsek
Vojta Lejsek - Mimochodem, co se stane, když na měsíc přeruším? Dojde k vrácení části startovného? (Tuším, že ne, ale jako motivace by to dle mě dávalo smysl, aby to bylo obdobné, jako v případě přihlášení jen na část sezony - pokud chci vynechat únor, přihlásím se od března za 500, pokud chci vynechat březen, stojí mě to 550-650. A co to přerušení udělá např. se slosováním získaných tiketů o ceny?
6. January 2020, 13:12
Jakub Hojer
Jakub Hojer - Ahoj Vojto, část peněz vrátíme, je ale potřeba napsat správci. Na slosování tiketů nemá přerušení vliv - pouze jich kvůli výpadku získáš méně. Pravidlo je, že se musíš zapojit do každé ze tří sezón, takže můžeš odehrát klidně jen měsíc a do slosování budeš zařazený. Tikety ale přidělujeme za pořadí v sezóně, takže jich získáš méně.
6. January 2020, 16:26
Vojta Lejsek
Vojta Lejsek - a mimochodem, funguje ještě tohle: https://www.vaseliga.cz/about/bonus Stále na to odkazujete, ale seznam výherců ukazuje fotky z roku 2014...
6. January 2020, 13:14
Jakub Hojer
Jakub Hojer - Funguje, hry každý měsíc posílám poštou, jen už ceny nepředáváme osobně, ani nikoho nenutíme k focení, proto jsme od fotek upustili. Vítěze vyhlašujeme vždy v celorepublikovém newsletteru.
6. January 2020, 16:27
Braňo Náter
Braňo Náter - Ahoj, chcem sa teraz prihlásiť do ligy a píše mi to cenu 563 Kč. Nejak neviem nájsť vysvetlenie prečo to nieje spomínaných 550Kč...
6. January 2020, 17:01
Jiří Kostelecký
Jiří Kostelecký - Mně to dělá to samé!
6. January 2020, 17:06
Petr Lundák
Petr Lundák - Omlouváme se za chybu. Opraveno. Už by mělo být správně 550 Kč.
6. January 2020, 18:16
Radek Vičar
Radek Vičar - Když jste pro pomalejší cenu zdražili - 600 a 650, ti nejrychlejší by to měli mít za 400 ;-)
7. January 2020, 14:36
Jakub Hojer
Jakub Hojer - Přihlásil ses jako první? :-)
9. January 2020, 09:32
Radek Vičar
Radek Vičar - Já nemluvil o prvním, ale o těch nejrychlejších, tedy těch, co se přihlásí do 10. A ano, já se přihlásil. Narážel jsem na to, že statisticky se dá očekávat, že mnoho hráčů se přihlásí po desátém a velmi mnoho za nejvyšší částku, protože v lidské povaze je zkrátka nechávat věci na poslední chvíli. Takže peněz ve výsledku vyberete o mnoho víc. Když využíváte první vlnu hráčů jako tahouny a motivátory ostatních k přihlášení se do ligy, bylo by dobré je odměnit víc než jen standardní cenou. ;-)
11. January 2020, 10:48
Martin Adamec
Martin Adamec - Zdravím. Docela zajímavý přístup u zavedení těchto 3 cenových relací. Chápu, že jste poslali jeden e-mail 23.12, kde jste se o tom zmínili (ale ne v předmětu). ALE! Proč tato novinka nebyla zobrazena podobu posledního měsíce výrazně na horní části nástěnky? Předpokládám, že víte, kolik lidí si otevřou e-mail, i kolik lidí si proklikne na více info atd. Proto Vám muselo být jasné, že velká část lidí si této "novinky" nevšimne a pak na to doplatí. Přijde mi to jako nefér jednání a dost jsem přemýšlel o neúčasti v další sezóně!
20. January 2020, 14:21
Martin Adamec
Martin Adamec - a samozřejmě reminder "LEDEN VE VAŠÍ LIZE: Neprošvihni levnější cenu za přihlášení ..." mohl být taky poslaný i dříve (před 10.1), když zavádíte změnu cen... přijde mi, že jste doufali, že se co nejvíce lidí chytne do "pasti" a bude muset platit větší cenu... teda dle mého názoru :) jinak jsem s VŠ ligou spokojený, ale toto mě naštvalo
20. January 2020, 14:25
Jakub Hojer
Jakub Hojer - Ahoj Martine, všechny tyto maily správci měst posílali 6. ledna. Předmět: "Přihlašování do Jarní sezóny je spuštěno, nezmeškej nejnižší cenu!" v Brně, "Přihlas se do jarní sezóny za nejvýhodnější cenu!" v Praze a MB a "Přihlas se do jarní sezóny VAŠÍ LIGY hned teď. Do 10. ledna za nejvýhodnější cenu! + pozvánka na turnaje" v ostatních městech. Rozhodně jsme nikoho nechtěli nachytat a v mailech jsem já osobně psal, aby mi hráči napsali mail, když nestíhají - jen aby to nenechávali na poslední dny v měsíci, to by se vše minulo účinkem. Vzhledem k počtu v této chvíli přihlášených si myslím, že většina hráčů maily čte. Ostatním by nepomohlo ani deset mailů, ale jsme ochotni jim vyjít vstříc, když nám napíší.
21. January 2020, 09:23
Martin Adamec
Martin Adamec - Díky za odpověď, zajímavé e-mail nemohu najít ani v přijaté poště/koši/spamu. Možná jsem ho vymazal "nadobro" a nebo nedorazil. Co se dá dělat. Tedy o tomto e-.mailu jsem nevěděl a tím pádem asi je to v pořádku. Díky za vysvětlení. Jinak s tím, že by nepomohlo ani 10 e-mailů souhlasím, proto jsem psal o to zvýraznění na webu, upřímně většinu e-mailů z VL nečtu, protože to důležité (s kým hraji, jaké jsou termíny, ...) se přeci dozvím po přihlášení :) ale to je jen můj use case
21. January 2020, 20:33
Jakub Hojer
Jakub Hojer - Martine, mail ti nepřišel, protože ses odhlásil z odběru městského newsletteru - opětovně to zapneš v Upravit profil... Jinak pod tabulkou s výsledky je rámeček s bílým pozadím - když hráč nebyl v levnějších pásmech přihlášený, tak tam měl hlášku, že do konce přihlašování za 550 Kč zbývá XY dnů. Vyskakovací okna dělat nechceme. Myslím si, že kombinace mail + článek + toto upozornění by mělo být dostačující. Pokud není a hráč napíše, nic se neděje. Vždy se domluvíme. A hlavně jsme si jisti, že v budoucnu už o tom budeme všichni vědět a přihlásíme se hned jak to bude možné.
22. January 2020, 13:32
Please sign in to post your comments . Do not have an account on website? Sign up now!

Payment methods

Platební metody