Načítám…
Premiérový skupinový trénink v Brně s Milanem a Kate je úspěšně za námi

Premiérový skupinový trénink v Brně s Milanem a Kate je úspěšně za námi

Máme za sebou první skupinový badmintonový trénink s Milanem a Kate pro začátečníky. 4 hráčky a 1 hráč se potkali na kurtech a po dvou hodinách odešli jako lepší hráči. Pojďme si tuto vydařenou akci přiblížit.

Jsem moc ráda, že o trénink tohoto formátu byl zájem a nakonec se přihlásilo 5 hráčů, kteří se chtěli zlepšit v badmintonu v rámci dvouhodinového tréninku ve skupince hráčů podobné úrovně. A opravdu to tak bylo. 

Během dvou hodin Milan s Kate hráčům vysvětlili základní postavení, kroky u sítě, držení rakety na kraťasy, na smeč a na hraní zezadu a hráči si to samozřejmě i potrénovali ve cvičeních, kterých bylo opravdu hodně. Na konci nechyběla i krátká hra, cvičení na stabilitu a protažení. Pojďme se podívat na pár momentek z tréninku. 

Milan vysvětluje základní věci k badmintonu.

Samozřejmě se i opravovalo správné držení rakety.

Kate nahazuje míčky.

Ukázka správného držení na smeč. 


Cvičení ve třech - krátký, dlouhý míček.

Hraní na přední hřiště.

Soustředění se u stabilizačního cvičení. 

A tady je sestava zleva: Kate, Terka, Jarmila, Zuzka, Ludmila, Roman a Milan. 

Atmosféra byla opravdu parádní, musím všechny hráče pochválit, protože z některých po úvodu opadla nervozita a mohli se soustředit na hru a na zlepšování své úrovně. Hráči mi po tréninku říkali, že se jim to moc líbilo, tak teď jen nezapomenout a trénovat a trénovat. Milanovi a Kate chci ještě jednou poděkovat, že si udělali čas už v tak nabitém programu. S Milanem jsme se domlouvali, že bychom tento trénink dělali pravidelně jednou měsíčně. O termínech vás budeme informovat. A v pátek 1.4. od 19 - 21 hodin je trénink pro Středně pokročilé. Už je 5 přihlášených hráčů, tak kdo má zájem, přihlaste se ještě a pojďte se zlepšit.

Badmintonu a trénování zdar.

Terez

Nejbližší podobná akce

Diskuze ke článku

Prosím přihlas se pokud chceš komentovat. Nemáš účet na VAŠÍ LIZE? Zaregistruj se!

Platební metody

Platební metody